Ο Ουίλμπεκιν έδειξε την τρυφερή πλευρά του και «άραξε» με σκύλο στη Media Day της Φενέρμπαχτσε

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

© Euroleague

Ο Ουίλμπεκιν έδειξε την τρυφερή πλευρά του και «άραξε» με σκύλο στη Media Day της Φενέρμπαχτσε

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:16 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 21.09.2024

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν βρήκε την ευκαιρία να αράξει με έναν σκύλο στη Media Day της Φενέρμπαχτσε.

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague. Μία από τις ομάδες που έχουν ενισχυθεί πολύ σε σχέση με πέρσι, είναι η Φενέρμπαχτσε η οποία συνεχίζει με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της, με στόχο και πάλι το Final Four, αλλά και τους εγχώριους τίτλους.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη της Φενέρ είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος μετά από μία «πλούσια» καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, αποφάσισε στα 36 του αποφάσισε να έρθει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα», παρά τα δημοσιεύματα που είχαν βγει για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

O Σκότι Ουίλμπεκιν στο Sportal: «Ο Σάκοτα με εμπιστεύτηκε όταν ήμουν άπειρος - Θα είναι μεγάλο βήμα να πάμε ξανά στο Final 4»
EUROLEAGUE

11:38 - 18.09.2024

O Σκότι Ουίλμπεκιν στο Sportal: «Ο Σάκοτα με εμπιστεύτηκε όταν ήμουν άπειρος - Θα είναι μεγάλο βήμα να πάμε ξανά στο Final 4»

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε την ΑΕΚ Betsson στην Sunel Arena και ο Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του ως αντίπαλος, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ στάθηκε στην πορεία της Φενέρ τη σεζόν που έρχεται.

Η τουρκική ομάδα που πήρε τους Μπόλντγουϊν και Κόλσον από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχε προχωρήσει και σε μία ακόμη μεταγραφή από το ΝΒΑ, πριν από την απόκτηση του Μαριάνοβιτς, καθώς έχει αποκτήσει τον Κεμ Μπιρτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε τη Media Day ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague, όπου την πρώτη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην έδρα της (04/10, 20:30). Το κορυφαίο highlight στην ημέρα για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, δεν ήταν κάποιο νέο αθλητικό, αλλά η ιδιαίτερη κίνηση του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο Ουίλμπεκιν κατά τη διάρκεια της Media Day, αποφάσισε να... αφήσει τους συμπαίκτες του και να αράξει ξαπλωμένος στο παρκέ, μαζί με έναν σκύλο ο οποίος ήταν στο γήπεδο. Το γλυκό τετράποδο, είχε βολευτεί για τα καλά και έδειχνε να απολάμβανε τα χάδια του του 31χρονου Αμερικανού.

Απόλυτα χαμογελαστός ο Ουίλμπεκιν, έδειξε την... τρυφερή του πλευρά και οι άνθρωποι της Euroleague δεν γινόταν να μην απαθανατίσει τη στιγμή και να μην βγάλει φωτογραφία τον πολύπειρο γκαρντ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με ελληνικές ομάδες. Αρχικά με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 73-70, ενώ έπαιξε με την ΑΕΚ, όπου επικράτησε με 85-75.