Φενέρμπαχτσε: Ελπίδες συμμετοχής για τους Ουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

Intime

Φενέρμπαχτσε: Ελπίδες συμμετοχής για τους Ουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 14:31 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Ο Ντέβιν Μπούκερ παραμένει εκτός, αλλα ο Σκότι Ουίλμπεκιν και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια με στόχο να επιστρέψουν στη σειρά και να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη ακόμα και στo πρώτο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.

Τα προβλήματα τραυματισμών στη φετινή πορεία της Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκαν συχνά πυκνά και δυσκόλεψαν τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε, οι σημαντικές απουσίες άφησαν πίσω (σε βαθμολογικό επίπεδο) την ομάδα και λίγο έλειψαν να την οδηγήσουν στον αποκλεισμό από τα play offs στη Euroleague. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. 

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης προκρίθηκε ως όγδοος και έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό. Μάλιστα χωρίς τους Ντέβιν Μπούκερ, Σκότι Ουίλμπεκιν και Νενάνια Μπιέλιτσα «έσπασαν» την έδρα και ισοφάρισαν τη σειρά στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ

Ο πρώτος παραμένει εκτός δράσης, ενώ οι άλλοι δύο καταβάλουν προσπάθεια με στόχο να επιστρέψουν -αν είναι δυνατόν ακόμα και στο τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (3/5, 20:45) στην Ulker Sports Arena

Ο Αμερικανός γκαρντ και ο Σέρβος φόργουορντ, δύο παίκτες ικανοί να κάνουν τη διαφορά, ξεκίνησαν προπονήσεις και δοκιμάσουν υπό συνθήκες πίεσης να δουν αν θα μπορέσει το σώμα τους να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις. Ο Ουίλμπεκιν έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος, καθώς είχε ταξιδέψει μαζί με τη ομάδα και στην Ελλάδα για τα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ, στα οποία όμως δεν κατάφερε τελικα να αγωνιστεί. 

Τώρα, φαίνεται πως η... ώρα του έφθασε κι αν ο Ιτούδης έχει στη διάθεσή του και τον Μπιέλιτσα τότε θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ο Μπούκερ δεν υπολογίζεται πάντως, ενώ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει και στο Game 4 που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Μαϊου και πάλι στην Τουρκία.