Οι ευχές των ομάδων της EuroLeague για καλή ανάρρωση στον Ουίλμπεκιν

Σκότι Ουίλμπεκιν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι ευχές των ομάδων της EuroLeague για καλή ανάρρωση στον Ουίλμπεκιν

Ευτυχία Οικονομίδου 10:13 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 07.10.2024

Οι ομάδες της EuroLeague έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον Σκότι Ουίλμπεκιν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με χειρότερο τρόπο η πρεμιέρα της EuroLeague για τον Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος παρότι είδε την ομάδα του να νικά τον Ολυμπιακό στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με 82-71, τραυματίστηκε σοβαρά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υπέστη ρήξη χιαστού επιβεβαιώνοντας τα χειρότερα σενάρια, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης και αποχώρησε υποβασταζόμενος και με φριχτούς πόνους στο πόδι. Ο Ουίλμπεκιν, λοιπόν, αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την παρουσία του στο υπόλοιπο της σεζόν, μιας και ο 31χρονος Αμερικανός θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν.

Τα νέα έκαναν πολλές ομάδες της EuroLeague να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον σταρ της Φενέρμπαχτσε και να επιστρέψει γρήγορα στα παρκέ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αναρτήσεις των ομάδων:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μάλιστα και η ΑΕΚ Betsson φυσικά δεν ξεχνά το πέρασμα του Ουίλμπεκιν από την ομάδα. Αν και ο ίδιος αγωνίστηκε σε μόλις 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με τα χρώματα της «Ένωσης», η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ δεν παρέλειψε να αφήσει ένα μήνυμα στήριξης προς εκείνον μέσω σχετικής ανάρτησης στο X, γράφοντας: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός, Σκότι».