Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Φωτ. IMAGO

i

Σκότι Ουίλμπεκιν / © IMAGO

Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Απόστολος Μαυράκης 16:04 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 05.10.2024

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του όλους όσοι του συμπαραστέκονται στην δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει δυνατότερος.

Μπορεί η πρεμιέρα της Euroleague να είχε πολλά highlights και πανέμορφες στιγμές, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα/δυσάρεστα. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν ο μεγάλος άτυχος της πρώτης εβδομάδας της Euroleague, αφού στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο νατουραλιζέ Τούρκος, σε μια προσπάθειά του να απειλήσει και να πάρει εν τέλει ένα σουτ, πάτησε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο. Αμέσως ο Ουίλμπεκιν έδειξε να σφαδάζει, με τον ίδιο να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Λίγες ώρες μετά επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για την κατάσταση του και έγινε γνωστό πως ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Τότε, σωρεία μηνυμάτων στήριξης και αναρτήσεων στα social media άρχιζαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Παίκτες, ομάδες, γνωστοί και άγνωστοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον Ουίλμπεκιν, ο οποίος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για αρκετό καιρό μέχρι να είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης. Ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν ανοικτά τον Ουίλμπεκιν, ήταν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΚ, καθώς μην ξεχνάμε πως ο ίδιος έχει κάνει ένα γρήγορο πέρασμα 9 παιχνιδιών από την Ένωση.

Από το 2022 ο Ουίλμπεκιν αγωνίζεται στην Φενέρ, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν σε Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Νταρουσάφακα, ΑΕΚ και Κερνς Τάιπανς της Αυστραλίας. Είχε μάλιστα κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το NBA και τους Φιλαδέλφεια 76ers, με τους οποίους εν τέλει δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, παρά μόνο στην Summer League και την Preseason.

Παρακάτω το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μέσω Instagram story:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις καλές ευχές και τις προσευχές σας. Τί ωραία υπενθύμιση πως ο Θεός είναι ακόμα καλός σε οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Εξακολουθώ να Του δίνω όλη την δόξα και να Τον εγκωμιάζω. Θα επιστρέψω πιο δυνατός!».