Στην κορυφή του κόσμου η Μάλαγα, ισοπέδωσε την G-League United

Στην κορυφή του κόσμου η Μάλαγα, ισοπέδωσε την G-League United

Χρήστος Τσάλτας 15:46 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 15.09.2024

Σε περίπατο μετέτρεψε τον μεγάλο τελικό του Intercontinental Cup η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία συνέτριψε την G-League United με 75-60 και κατέκτησε τον τίτλο.

Από εκεί που τελείωσε την περασμένη σεζόν ξεκίνησε η Ουνικάχα Μάλαγα. Μετά την κατάκτηση του BCL η ομάδα του Ίμπον Ναβάρο ήταν κυρίαρχη στο Intercontinental Cup και το επιβεβαίωσε και στον μεγάλο τελικό, όπου απέναντί της βρήκε την ομάδα επιλέκτων της G-League.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο, είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και χωρίς να κοιτάξουν πίσω έφτασαν στη νίκη, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου, προσθέτοντας ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή τους.

Η Μάλαγα πατάει και φέτος πάνω στην περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία της, στοχεύοντας σε ανάλογη σεζόν στο BCL, αλλά και παρουσία στις πρώτες θέσεις της Liga Endesa. Ο κορμός έμεινε ίδιος και σε αυτόν προστέθηκαν παίκτες όπως ο Κιλιάν Τιλί και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, με τους Ανδαλουσιανούς να δείχνουν ικανοί και φέτος να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου.

Ο Ντίλαν Οσετκόφσκι συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, με τον Γιακούμπα Σίμα να μετράει 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, την ώρα που ο Κέντρικ Πέρι έκανε την ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη, με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Σημαντική συνεισφορά και από τον Τάιλερ Καλινόσκι, με τον άλλοτε γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας να μετράει 13 πόντους με 4/6 σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της G-League έχασε την επαφή της με το σκορ μετά το πρώτο μέρος και παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρνταν Μπόουντεν, που μέτρησε 20 πόντους και 6/9 σουτ, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του. Ο Μπόουντεν μάλιστα ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 38-32, 57-44, 75-60.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!