Ετοιμάζεται να... δέσει τον Κάρτερ η Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια

Ετοιμάζεται να... δέσει τον Κάρτερ η Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια

Χρήστος Τσάλτας 09:45 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Ο Τάισον Κάρτερ ετοιμάζεται να ρίξει... άγκυρα στη Μάλαγα, καθώς ο πρώην παίκτης του Λαυρίου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ουνικάχα για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ουνικάχα Μάλαγα και Τάισον Κάρτερ πορεύονται μαζί και μαζί θα συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν βρει στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ηγηθεί τα επόμενα χρόνια και δεν θέλουν να τον αφήσουν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του..

Μια συνθήκη που την έδειξαν εμπράκτως. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Μάλαγα, οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις τελευταίες μέρες και διαπιστώθηκε κοινή πλεύση για νέο συμβόλαιο. Αφενός γιατί ο Κάρτερ έχει βρει ένα πειβάλλον που τον καλύπτει σε όλα τα επίπεδα στην Ισπανία, αφετέρου γιατί η Μάλαγα έχει βρει τον παίκτη που μπορεί να ηγηθεί πάνω στο παρκέ.

Έτσι, το deal μοιάζει προ των πυλών, με τον εκρηκτικό άσο να συνεχίζει για τα επόμενα δύο χρόνια στην ισπανική ομάδα, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Ίμπον Ναβάρο. Ένας προπονητής που πίστεψε στις δυνατότητές του, αλλά και στην ικανότητά του να αλλάζει τον ρυθμό, με τον Κάρτερ να τον δικαιώνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κάρτερ πήγε στην Μάλαγα με τη μορφή δανεισμού από την Ζενίτ και από την πρώτη στιγμή έκανε τη διαφορά. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει πάρει κομβικό ρόλο στο πλάνο της ομάδας στην επίθεση. Κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς του.

Στο άκρως απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της ACB ο Κάρτερ μέτρησε 10,3 πόντους κατά μέσο όρο, βοηθώντας την Ουνικάχα Μάλαγα να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου και αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα με 3-1 στη σειρά.

Tags: