Ουόκαπ: «Είμαι έτοιμος να παίξω και 40 και 45 λεπτά» (vid)
i

© Intime

Ουόκαπ: «Είμαι έτοιμος να παίξω και 40 και 45 λεπτά» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:33 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε 37:16 απέναντι στην Παρτίζαν, όμως, όπως δήλωσε, ήταν έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη περισσότερο!

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτίζαν, με τον έμπειρο γκαρντ να τονίζει πως θα ήταν έτοιμος να παίξει ακόμη περισσότερο από τα 37:16 που αγωνίστηκε κόντρα στους Σέρβους!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας Ουόκαπ στο «Amerikanos24tv»:

«Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω 40 (λεπτά). Θα ήμουν έτοιμος να παίξω 45 απόψε. Μου αρέσει το ψευδώνυμο όμως θέλω κάποιο ελληνικό ψευδώνυμο τώρα», είπε αρχικά και στην συνέχεια, μιλώντας για την συμβολή του κόσμου στην ανατροπή του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Ήταν απίστευτο. Έμειναν δίπλα μας. Εμείς δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο παρκέ. Δεν ακούγονταν κραυγές, σφυρίγματα, κτλ., και μας βοήθησαν πολύ στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά στις «γιούχες» και την πίεση από τον εντός έδρας κόσμο. Ότι εκείνοι είπαν « Χεσ’ το. Είμαστε μαζί σας»…. Ήταν σημαντικό για εμάς».

Τέλος, σε ερώτηση για όσους τον αποθεώνουν και τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης, ο Τόμας Ουόκαπ είπε:

«Τίποτα. Σκεφτόμουν απλά να έρθω εδώ και να πάρω τη νίκη. Οι νίκες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό,τι θες στην καριέρα σου. Είτε είναι να αφήσεις μια κληρονομιά, ή να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ή να ζήσεις σε ένα περιβάλλον όπου το να κερδίζεις είναι αρκετό. Μόνο αυτό με νοιάζει, και είναι φοβερό που είμαι στον Ολυμπιακό και μοιράζονται την ίδια νοοτροπία. Δεν τους νοιάζουν τα πρόσωπα ή η πολιτική. Η φιλοδοξία του κλαμπ είναι οι νίκες, γι’ αυτό αγαπώ το να είμαι εδώ».