Εστρέλα Νούρι για Ουόκαπ: «Περήφανη για το μωρό μου - Για πάντα Ολυμπιακός» (pic)

Εστρέλα Νούρι - Ουόκαπ

i

© Instagram

Εστρέλα Νούρι για Ουόκαπ: «Περήφανη για το μωρό μου - Για πάντα Ολυμπιακός» (pic)

Sportal newsroom 09:51 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 06.06.2024

Η Εστρέλα Νούρι εκθείασε τον αγαπημένο της Τόμας Ουόκαπ μέσα από τα social media.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με break τους φετινούς τελικούς της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε του Παναθηναϊκού με 89-84 στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές για τους «ερυθρόλευκους» ήταν δίχως αμφιβολία ο Ουόκαπ, ο οποίος μέτρησε 17 πόντους, 5 ασίστ και κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η εμφάνιση του 31χρονου γκαρντ δεν πέρασε απαρατήρητη από την αγαπημένη του Εστρέλα Νούρι. Η ίδια τον αποθέωσε μέσα από τα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για αυτό ακριβώς μιλάω, για πάντα Ολυμπιακός. Περήφανη για το μωρό μου».

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος κράτησε χαμηλούς τόνους παρά τη νίκη της ομάδας του. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν κάτι τρελό στον αγώνα.

«Ήταν σημαντικό γιατί ήταν το πρώτο ματς της σειράς, ειδικά από τη στιγμή που το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Κάναμε τη δουλειά μας για 40 λεπτά, μείναμε ενωμένοι. Δεν κάναμε κάτι τρελό αλλά παίξαμε το παιχνίδι μας. Αρχίσαμε πολύ καλά τον αγώνα κι αυτό ήταν σημαντικό.

Παίξαμε καλό μπάσκετ. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούμε την απώλεια του Φαλ. Έχουμε πολλούς παίκτες και αυτό δεν ήταν έκπληξη για εμάς η εμφάνιση του Ουόκαπ και του Μιλουτίνοφ. Έκαναν τεράστιο ματς. Θέλαμε να βρούμε το καλύτερο match up. Παίξαμε το μπάσκετ του Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στο ΟΑΚΑ, αλλά η σειρά έχει δρόμο ακόμη!

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στο ΟΑΚΑ, αλλά η σειρά έχει δρόμο ακόμη!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως ήταν απλά το πρώτο που έπρεπε να κάνει στον δρόμο για τον τίτλο. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι στο ΣΕΦ για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης του Ολυμπιακού.