Ουόκαπ: «Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος»

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ουόκαπ: «Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:19 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 01.07.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε την σημασία που έχει η συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όταν και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ την Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ (3/7, 21:00) ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Ευχαριστώ τον Σπανούλη για την κατανόηση, η Ελλάδα θα είναι στο Παρίσι»
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:15 - 30.06.2024

Ρογκαβόπουλος στο Sportal: «Ευχαριστώ τον Σπανούλη για την κατανόηση, η Ελλάδα θα είναι στο Παρίσι»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal από τη Σύρο και το τουρνουά STOIXIMAN AEGEANBALL FESTIVAL. Tι είπε για το μέλλον του στην Μπασκόνια, την Εθνική μας ομάδα και τη διοργάνωση στο νησί του Αιγαίου.

Ο 31χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα και τόνισε πως όλοι είναι έτοιμοι για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα της Εθνικής λίγο πριν από την πρεμιέρα του Προολυμπιακού: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Οι προπονήσεις μας είναι πολύ καλές, στα φιλικά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παίζουμε καλά, νιώθουμε άνετοι μεταξύ μας και, το πιο σημαντικό, αισθανόμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σχετικά με την άμυνα που θα αποτελέσει κλειδί για την πρόκριση: «Το κλειδί για την πρόκρισή μας θα είναι η άμυνά μας. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και αυτή είναι που μας δίνει το ρυθμό στην επίθεση, προσφέροντάς μας εύκολους πόντους από κλεψίματα ή ριμπάουντ, από τα οποία στέλνουμε γρήγορα την μπάλα στο ανοικτό γήπεδο. Το σίγουρο είναι, ότι η άμυνα είναι ο οδηγός και το πιο σημαντικό στοιχείο».

Για την σημασία που έχει η συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα: «Η Εθνική Ομάδα είναι το πιο σημαντικό, επειδή αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν εκπροσωπούμε μόνο όσους έρθουμε στο γήπεδο ή όσους μένουν σε αυτή την χώρα, αλλά τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Στην Εθνική Ομάδα εκπροσωπείς κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο σου τον εαυτό, την οικογένειά σου, την ομάδα όπου αγωνίζεσαι. Εκπροσωπείς ένα ολόκληρο έθνος και το μόνο, που έχω να πω στους Έλληνες, είναι ότι είμαστε περήφανοι να τους εκπροσωπούμε».