«Φουρνιέ ή Οσμάν»: Ο Ουρμπόνας απάντησε στο δίλημμα της φετινής σεζόν (vid)

Εβάν Φουρνιέ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Φουρνιέ ή Οσμάν»: Ο Ουρμπόνας απάντησε στο δίλημμα της φετινής σεζόν (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:12 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 12.09.2024

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας πήρε θέση στο podcast του σχετικά με τις μεταγραφές Φουρνιέ και Οσμάν.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Aktor είναι έτοιμοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, ενώ οι «πράσινοι» με τον Τσεντί Οσμάν. Μεγάλος ντόρος έχει γίνει στα social media για το ποια από τις δύο μεταγραφές είναι μεγαλύτερη.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του podcast του στο «Basket News» σχολίασε τα δύο πρόσφατα αποκτήματα των «αιωνίων», προσπαθώντας να σχολιάσει ποια μεταγραφή ήταν καλύτερη. Θεωρεί ότι ο Φουρνιέ έχει μεγαλύτερες προσδοκίες και θα βοηθήσει περισσότερο στο σκοράρισμα, ενώ ο Οσμάν θα έχει περισσότερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του.

O Ουρμπόνας μεταξύ άλλων είπε: «Νομίζω ότι ο Οσμάν πρέπει να κάνει λιγότερα για να είναι καλός για τον Παναθηναϊκό και ο Φουρνιέ έχει μεγαλύτερες προσδοκίες. Αν ο Φουρνιέ θέλει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό, θα χρειαστεί να πάρει περισσότερες ευθύνες στους ώμους του, αντί για τον Οσμάν. Δεν λέω ότι ο Τσεντί θα έχει καλύτερα στατιστικά, αν και αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση, ποιος θα έχει τα καλύτερα.

Δεν νομίζω ότι ο Οσμάν θα έχει περισσότερους πόντους από τον Φουρνιέ, αλλά θεωρώ θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ή τουλάχιστον θεωρώ ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ακόμα και αν ο Φουρνιέ πετύχει στον Ολυμπιακό, θεωρώ συνολικά δεν θα βοηθήσει στο παιχνίδι όπως ο Οσμάν».

Το απόλυτο Head-to-Head: Φουρνιέ vs Οσμάν από την καριέρα τους στο NBA
EUROLEAGUE

09:40 - 09.09.2024

Το απόλυτο Head-to-Head: Φουρνιέ vs Οσμάν από την καριέρα τους στο NBA

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός τάραξαν τα... νερά της EuroLeague με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ και του Τσεντί Οσμάν αντίστοιχα. Ποια είναι όμως τα head to head στατιστικά των δύο παικτών με τη μεγάλη καριέρα στο NBA;

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Aktor, πιθανότατα να είναι στις 29 Μαΐου και τον τελικό του Σούπερ Καπ, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο. Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι στις 26 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Σε επίπεδο Euroleague, το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» είναι στις 8 Νοεμβρίου, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να φιλοξενεί τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, λίγο πριν από την τρίτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.