Πάντερ: «Πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Παρτιζάν»

Κέβιν Πάντερ - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Πάντερ: «Πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Παρτιζάν»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:15 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 18.10.2024

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρτιζάν.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της Μονακό, οι Καταλανοί έχουν μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (18/10, 21:00), ο οποίος έχει το απόλυτο μετά από τρία ματς.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για την Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής, είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει το Βελιγράδι και την Παρτιζάν, για να γίνει κάτοικος Ισπανίας. Ο Πάντερ μίλησε στο «Sports Klub» για το ματς που θα δώσει σε λίγο καιρό με τη νέα του ομάδα κόντρα στην Παρτιζάν και το πόσο δεμένος είναι με τον παλιό του σύλλογο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Πάντερ είπε: «Ο αγώνας με την Παρτιζάν θα έχει ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Θα δω μερικούς παλιούς φίλους. Το Βελιγράδι και η Παρτιζάν θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αυτό που με κρατά συγκεντρωμένο είναι να καταλάβω ότι αυτή είναι μια δουλειά και πρέπει να διαχωρίσω τα συναισθήματα από αυτήν».