Στο ΟΑΚΑ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Στο ΟΑΚΑ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Χρήστος Τσάλτας 19:34 - 08.08.2023

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Σερβία, στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 δεσποζει με την παρουσία του.

Το τουρνουά Ακρόπολις κάνει τζάμπολ του απόγευμα της Τρίτης, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει την Σερβία στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο γήπεδο βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως δεν είναι ο μόνος που... λάμπει δια της παρουσίας του.

Αυτό γιατί στα VIP του ΟΑΚΑ βρίσκεται και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, το οποίο θα διεκδικήσουν 32 χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Εθνική ομάδα.

Αυτή την περίοδο και με λιγότερες από 20 μέρες να απομένουν για την έναρξη του τουρνουά, το τρόπαιο κάνει περιοδεία σε όλο τον κόσμο, με την Ελλάδα να είναι ο σταθμός των τελευταίων ημερών. Μάλιστα μετά την παρουσία του τροπάιου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αναμένεται να «λάμψει» με την παρουσία του στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο της προώθησης του τουρνουά σε όλο τον κόσμο.

Τελευταίος σταθμός αυτής της περιοδείας θα είναι -φυσικά- οι Φιλιππίνες, καθώς στην Μανίλα θα κοντραριστούν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου για το 2023.

Tags: