Αμφίβολος ο Σέρχιο Γιουλ για την Ισπανία εν όψει του ματς πρόκρισης ή αποκλεισμού κόντρα στον Καναδά

Αμφίβολος ο Σέρχιο Γιουλ για την Ισπανία εν όψει του ματς πρόκρισης ή αποκλεισμού κόντρα στον Καναδά

Γιώργος Γαβριλάκης 12:51 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 14.08.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ πονάει στο γόνατο και η Ισπανία αγχώνεται ιδιαιτέρως με το γεγονός ότι η συμμετοχή του κόντρα στον Καναδά είναι αμφίβολη. Πρόκειται άλλωστε, για το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν βρίσκεται δα και στο άνθος της αθλητικής του καριέρας, αλλά ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των παικτών που με την εμπειρία και την ποιότητά του μπορεί να κρίνει κάθε πιθανό και απίθανο αποτέλεσμα. 

Ο Ολυμπιακός το αντιλήφθηκε με βαριά καρδιά στον τελικό του Κάουνας όταν ο 35χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε το νικηφόρο καλάθι και κατακτήθηκε η Euroleague και τώρα οι Ισπανοί φοβούνται πως δεν θα τον έχουν στη διάθεσή τους στον «τελικό» της Κυριακής (3/9) κόντρα στον Καναδά. Σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Νοιώθει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, γεγονός που καθιστά την συμμετοχή του στο παιχνίδι εξαιρετικά αμφίβολη. Μάλιστα, ο Γιουλ από τη στιγμή που οι «Ρόχας» έχουν εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές στην περιφέρεια και ειδικά στη θέση του πόιντ γκαρντ, αναμενόταν να παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς με τους Καναδούς που κρίνονται τα... πάντα. 

Η τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας άγγιξε την κορυφή του Top 10 των highlights (vid)
FIBA WORLD CUP

11:07 - 02.09.2023

Η τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας άγγιξε την κορυφή του Top 10 των highlights (vid)

Στη δεύτερη θέση του Top 10 της FIBA, πίσω μόνο από το μακρινό τρίποντο του Πορτορικάνου Τρέμοντ Ουέιτερς, βρέθηκε το εντυπωσιακό μπλοκ του Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους σέντερ, τον Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Σε περίπτωση που τελικά μείνει εκτός ο Αλμπέρτο Ντίαθ και ο νεαρός Χουάν Νούνιεθ θα πρέπει να τα βγάλουν μόνοι τους πέρα με την οργάνωση του παιχνιδιού απέναντι σε μία ομάδα που ελέγχει και ηγείται ο ασταμάτητος σκόρερ Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ. 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.