Ένταση ανάμεσα σε Σρούντερ και προπονητή- «Κάτσε κάτω!» φώναξε ο ένας, «μη με ακουμπάς» ο άλλος (vid)

Ένταση ανάμεσα σε Σρούντερ και προπονητή- «Κάτσε κάτω!» φώναξε ο ένας, «μη με ακουμπάς» ο άλλος (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:11 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 14.08.2024

Κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ ο Ντένις Σρούντερ μιλούσε με τον Ντάνιελ Τάις και ο κόουτς της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ εκνευρίστηκε. Απαίτησε από τον ηγέτη της ομάδας και παίκτη των Τορόντο Ράπτορς να σταματήσει και να κάτσει στη θέση του για να ακούσει τι έχει να του πει!

Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η Γερμανία και η Σλοβενία δεν είναι αδιάφορες στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Διότι, ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και ως εκ τούτου θα διασταυρωθεί στα νοκ άουτ με την δεύτερη ομάδα του Group L (δηλαδή τη Λετονία ή τον νικητή του Καναδάς-Ισπανία), οπότε θεωρητικά υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. 

Και πάνω στην ένταση του αγώνα και την κόντρα των Γερμανών με την ομάδα που ηγείται και πρωταγωνιστεί ο Λούκα Ντόντσιτς, ο εκνευρισμός έκανε την εμφάνισή του. Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, ο προπονητής των «Πάντσερ», ο Καναδός -πρώην κόουτς του Άρη- Γκόρντον Χέρμπερτ περίμενε τους παίκτες του για να τους δώσει οδηγίες. 

Οι κλασσικές αγκαλιές του Ποτζέκο μετά τη σπουδαία πρόκριση της Ιταλίας (vids)
FIBA WORLD CUP

13:55 - 03.09.2023

Οι κλασσικές αγκαλιές του Ποτζέκο μετά τη σπουδαία πρόκριση της Ιταλίας (vids)

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο και ο αλέγρος χαρακτήρας του για μία ακόμα φορά στο... προσκήνιο. Με τη λήξη της αναμέτρησης με το Πουέρτο Ρίκο ο κόουτς της Ιταλίας πανηγύρισε με τον τρόπο του την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Εκεί οι Ιταλοί θα παίξουν με τις ΗΠΑ ή τη Λιθουανία, θα εξαρτηθεί από το ματς Σερβία-Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο σταρ της ομάδας του όμως και NBAer, Ντένις Σρούντερμ είχε πιάσει... κουβέντα με τον Ντάνιελς Τάις. Ο Χέρμπερτ βαρέθηκε να περιμένει και πήγε προς το μέρος του. «Κάτσε κάτω!» του είπε και εκείνος αρχικά δυσανασχέτησε και απάντησε «Μην με ακουμπάς!».

Ο Καναδός τεχνικός ήθελε να του εξηγήσει πως δουλειά του δεν είναι να δίνει εντολές κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ, αλλά να εκτελεί σωστά στο παρκέ αυτά που του λέει εκείνος. Άλλωστε, δεν πρέπει να έχει παράπονο από τον Χέρμπερτ, αφού του έχει δώσει εδώ και χρόνια μία άνεση κινήσεων στο παιχνίδι της ομάδας. Απλώς ήθελε να τον σεβαστεί στο τάιμ άουτ. 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: