H Γαλλία περιμένει τον Ματίας Λεσόρ να αποθεραπευτεί - Ο Κορντινιέ αντικατέστησε τον Ντιλικινά

Ματίας Λεσόρ

i

© photo by Fred Lee / Getty Images / Ideal Images

H Γαλλία περιμένει τον Ματίας Λεσόρ να αποθεραπευτεί - Ο Κορντινιέ αντικατέστησε τον Ντιλικινά

Γιώργος Γαβριλάκης 14:32 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 13.08.2023

Αφού πρώτα αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Φρανκ Ντιλικινά με τον Αϊζέια Κορντινιέ, η Γαλλία ελπίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία απώλεια και πως ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού θα ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γαλλία δεν έχει απλώς όνειρα και στόχους για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου. Θέλει να κατακτήσει (οπωσδήποτε) ένα μετάλλιο και έχει τη δυναμική για να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια, έχουν προκύψει κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. 

Ο τραυματισμός του Φρανκ Ντιλικινά των Σάρλοτ Χόρνετς τον έθεσε εκτός ομάδας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βενσάν Κολέ αποφάσισε να τον αντικαταστήσει στο ρόστερ με τον Αϊζάια Κορντινιέ της Βίρτους Μπολόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα... μπαλώσει τα κενά που θα δημιουργηθούν στην περιφέρεια, αλλά το θέμα των «τρικολόρ» εστιάζεται περισσότερο στον Ματίας Λεσόρ

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ουσιαστικά δεν έχει λάβει μέρος ακόμα στην προετοιμασία. Δεν έχει παίξει στα φιλικά, που παρεμπιπτόντως όλα (και τα πέντε ήταν νικηφόρα) και γενικά προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο. 

Παίρνει τον Τσέισον Ραντλ η ΑΕΚ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:42 - 13.08.2023

Παίρνει τον Τσέισον Ραντλ η ΑΕΚ (vid)

Ντεμαράζ της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται να αποκτήσει και έβδομο ξένο, καθώς η υπόθεση του Τσέισον Ραντλ βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Πώς θα κλείσει το ρόστερ και τι ισχύει με την προετοιμασία.

Ο κόουτς Κολέ ελπίζει πως θα τα καταφέρει. Τον θέλει μαζί του ώστε να συμπληρώσει τους δύο υψηλόσωμους σέντερ, τον Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τον Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού, με έναν δυναμικό ψηλό με διαφορετικά από τους δύο προαναφερθέντες χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.