O Παπαπέτρου «έσπασε» αστραγάλους και έκανε ασίστ στον Μποχωρίδη (vid)

O Παπαπέτρου «έσπασε» αστραγάλους και έκανε ασίστ στον Μποχωρίδη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:27 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 03.09.2023

Ένα... σλάλομ του Ιωάννη Παπαπέτρου που έριξε κάτω τον προσωπικό του αντίπαλο και μία αποτελεσματική πάσα πριν το τρίποντο του Λευτέρη Μποχωρίδη ήταν μία από τις όμορφες συνεργασίες του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο.

Υποδέχτηκε τη μπάλα, άλλαξε κατεύθυνση με το κορμί του και ο Ιγκόρ Ντρόμπνιακ δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Προσπάθησε να μπει εμπόδιο στον δρόμο του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού με μία ντρίμπλα τον έριξε στο παρκέ χωρίς να τον ακουμπήσει. 

Έκανε το ντράιβ προς την περιοχή που αμυνόταν το Μαυροβούνιο, αλλά όταν είδε μπροστά του τον Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς, σοφά επέλεξε να κάνει την πάσα στο τρίποντο. Εκεί βρισκόταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης που εκτέλεσε και ήταν εύστοχος. 

Αυτή η φάση, οκτώ λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αφορούσε την πιο καλή και αποτελεσματική συνεργασία των διεθνών, σε ένα ημίχρονο που είχε πολλά προβλήματα απέναντι στο Μαυροβούνιο και ολοκληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίσω στο σκορ με 36-30

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα δεν δημιουργεί καμία προοπτική για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού και η Ελλάδα και το Μαυροβούνιο έχουν αποκλειστεί από την οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάλογα όμως, με την εξέλιξη όμως, θα εξαρτηθεί και η τελική κατάταξη των ομάδων έξω από τα προημιτελικά. Δηλαδή, αν η Εθνική νικήσει θα βρεθεί κάπου ανάμεσα στην 9η και τη 12η θέση και σε περίπτωση ήττας θα... πέσει στις θέσεις 13-16. 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.