Το καλύτερο κάρφωμα του τουρνουά είναι ο «ανεμόμυλος» του Καναδού, Αρ Τζέι Μπάρετ (vid)

Αρ Τζέι Μπάρετ

i

© fiba

Το καλύτερο κάρφωμα του τουρνουά είναι ο «ανεμόμυλος» του Καναδού, Αρ Τζέι Μπάρετ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:37 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Τη μέρα που ο Καναδάς διέλυσε τον Λίβανο και έκανε ρεκόρ στις ασίστ, ο Αρ Τζέι Μπάρετ προσέφερε απλόχερα θέαμα, πέραν από την ουσία. Με ένα κάρφωμα-ανεμόμυλο στον αιφνιδιασμό δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό κάρφωμα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάνω από 50 παίκτες του ΝΒΑ εμφανίζονται στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας και της Ιαπωνίας. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πρωταγωνιστές στα σύνολο που λαμβάνουν μέρος και γενικά σκοράρουν ασταμάτητα. Και οι γνωστοί (τύπου Λούκα Ντόντσιτς, Καρλ Άντονι-Τάουνς, Σάι Τζίλτζεου-Αλεξάντερ), αλλά και οι... δεύτεροι. 

Όπως για παράδειγμα ο Νοτιοσουδανός, Κάρλικ Τζόουνς. Πολλοί από αυτούς έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά στιγμιότυπα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για το καλύτερο κάρφωμα που έχουμε δει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής. 

Ο Σρούντερ έκανε τη δουλειά του και η Γερμανία νίκησε στο όριο τους Αυστραλούς
FIBA WORLD CUP

13:32 - 27.08.2023

Ο Σρούντερ έκανε τη δουλειά του και η Γερμανία νίκησε στο όριο τους Αυστραλούς

Οι Γερμανοί έδειξαν... καρδιά και ο Ντένις Σρούντερ το ταλέντο του. Με 30 πόντους ο σταρ των Τορόντο Ράπτορς οδήγησε τα «Πάντσερ» στη νίκη με 85-82 επί της Αυστραλίας και η πρώτη θέση του ομίλου (Ε) έχει πάρει τα χρήματα των Γερμανών.

Αυτό ήρθε από τα χέρια και τα αθλητικά προσόντα του Καναδού φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Αρ Τζέι Μπάρετ. Η εθνική ομάδα της χώρας του έκανε... πλάκα στον Λίβανο, τον νίκησε με 55 πόντους διαφορά, έκαναν συνολικά ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης με τις 44 ασίστ που μοίρασαν, ενώ ο Μπάρετ στα μέσα της τρίτης περιόδου... έφυγε στον αιφνιδιασμό και τελείωσε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα-ανεμόμυλο. 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.