Οι Βραζιλιάνοι παίζουν με τον Ραούλ Νέτο στο μυαλό και στην καρδιά τους (vid)
i

© Fiba

Οι Βραζιλιάνοι παίζουν με τον Ραούλ Νέτο στο μυαλό και στην καρδιά τους (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:18 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 28.08.2023

Λίγο πριν την έναρξη του ματς κόντρα στην Ισπανία οι Βραζιλιάνοι τίμησαν τον Ραούλ Νέτο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας και πλέον τους παρακολουθεί εξ αποστάσεως περπατώντας με πατερίτσες.

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχασαν τον... καλύτερο παίκτη του. Αν όχι τον καλύτερο παίκτη του, σίγουρα τον βασικό τους οργανωτή και τον παίκτη που ουσιαστικά διαχειριζόταν τις επιθέσεις της Βραζιλίας. Ο Ραούλ Νέτο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, πλέον περπατάει με πατερίτσες και θα μείνει για μήνες εκτός δράσης, γεγονός που έχει θορυβήσει αρκετά και τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη που προσφάτως τον απέκτησε. 

Προς το παρόν όμως, η απουσία του είναι αυτή που επηρεάζει πιο πολύ τη «Σελεσάο», αλλά οι συμπαίκτες του δεν τον ξεχνούν, άσχετα αν αγωνιστικά σίγουρα δυσκολεύονται χωρίς αυτόν. Πριν μπουν στο παρκέ για να αντιμετωπίσουν την Ισπανία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, έδειξαν τον σεβασμό και την συμπαράστασή τους στον τέως NBAer.  

Κρατούσαν τη φανέλα του κατά την υπόκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας και έδειξαν πως από εδώ και πέρα θα παίξουν και γι' αυτόν. Και θα του αφιερώσουν όλες τους τις προσπάθειες εντός αγωνιστικού χώρου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.   


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.