Τα μαύρα νύχια και οι... μαύρες σκέψεις του Τζόρνταν Κλάρκσον (vids)

Τζόρνταν Κλάρκσον

i

© photo by Ezra Acayan / Getty Images / Ideal Images

Τα μαύρα νύχια και οι... μαύρες σκέψεις του Τζόρνταν Κλάρκσον (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:30 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 14.08.2024

Έκανε ό,τι μπορούσε για να προσφέρει στις Φιλιππίνες τη νίκη μπροστά σε σχεδόν 40.000 φιλάθλους. Οι 26 πόντοι του Τζόρνταν Κλάρκσον δεν ήταν αρκετοί και μετά το τέλος του αγώνα οι σκέψεις του έμοιαζαν με το χρώμα που έχει βάψει τα νύχια του!

O Τζόρνταν Κλάρκσον έδωσε όλο του το «είναι» στην πρεμιέρα των Φιλιππίνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έβαλε 26 πόντους την ώρα που στο μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο του κόσμου, η Philippine Arena που βρίσκεται στη Μανίλα, είχαν συγκεντρωθεί 38.115 φίλαθλοι -συμπατριώτες του οι περισσότεροι- για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Νούμερο το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία της διοργάνωσης. 

Ο Κλαρκσον, ο οποίος πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στο ΝΒΑ και μάλιστα πέρσι είχε 20,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ με τους Γιούτα Τζαζ, ήταν πολύ παραγωγικός κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση καθώς στα τελευταία κρίσιμα λεπτά ήταν στον πάγκο, καθηλωμένος εκεί λόγω των πέντε προσωπικών του φάουλ. Το γεγονός ότι έπαιζε μπροστά στον... λαό της χώρας του έκανε την αποτυχία πολύ βαριά στην ψυχή του. 

Μετά το τέλος του αγώνα η κάμερα εστίασε πάνω του και αυτός εκνευρισμένος και απογοητευμένος έκρυβε με τα χέρια του το πρόσωπό του. Τα βαμμένα -σαν rock star- νύχια του με μαύρο χρώμα αντικατόπτριζαν και τις ομοίου χρώματος σκέψεις του. 

Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)
NBA

09:02 - 26.08.2023

Ο Ντόντσιτς από την Ιαπωνία ανανέωσε μέχρι το 2029 τη συνεργασία του με τον Τζόρνταν (vid)

Aπό το 2019 ο Λούκα Ντόντσιτς εκτός από τους Ντάλας Μάβερικς ανήκει και στην οικογένεια της Jordan Brand. Τώρα, κι ενώ βγάζει στην αγορά το δεύτερο παπούτσι με την υπογραφή του, ανακοινώθηκε από την εταιρία που ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν πως η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί μέχρι το 2029.

Πλέον, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Ιταλία βρίσκονται στην κορυφή του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης με τις Φιλιππίνες και την Ανγκόλα να έχουν από μία ήττα μετά την πρώτη αγωνιστική.  

Tags: