Παναγιώτης Φασούλας: «Η Ελλάδα εκεί που ανήκει, στην ελίτ των εθνικών ομάδων»
i

© Intime

Παναγιώτης Φασούλας: «Η Ελλάδα εκεί που ανήκει, στην ελίτ των εθνικών ομάδων»

Sportal newsroom 10:31 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 08.07.2024

Τα ένθερμα συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έστειλε ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» και ο επικεφαλής του Παναγιώτης Φασούλας.

Στα χρόνια της αθλητικής του νιότης ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Εθνικής ομάδας. Ήταν εκεί στο Έπος του 1987 και φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος από το 1981 έως το 1998. Τώρα, ο Παναγιώτης Φασούλας, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», με χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση, απέστειλε μήνυμα προς όλους, έπειτα από τη σπουδαία πρόκριση της «επίσημης αγαπημένης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Ο συνδυασμός "Πρώτα το Μπάσκετ" και προσωπικά ο Παναγιώτης Φασούλας συγχαίρουν το προπονητικό τιμ, τους παίκτες και όλους όσοι με τον έναν ή άλλον τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της Εθνικής μας, να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση, πριν καταλήξει πως «Με τις πειστικές σας εμφανίσεις, καταθέτοντας πείσμα και ιδρώτα, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό, οδηγήσατε την "επίσημη αγαπημένη" εκεί που ανήκει. Στην ελίτ των εθνικών ομάδων μπάσκετ. Στεκόμαστε απέναντί σας με σεβασμό, χειροκροτούμε την προσπάθειά σας και σας ευχαριστούμε που γίνατε άλλος ένας πετυχημένος κρίκος, στην αλυσίδα των εθνικών ομάδων, που πέτυχαν τον στόχο τους.

Εμείς πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή σε σας και εξακολουθούμε να πιστεύουμε. ΝΑΙ, σήμερα πανηγυρίζουμε μαζί σας. Από αύριο γνωρίζουμε ότι θα ξεκινήσετε δουλειά, προκειμένου να ολοκληρώσετε την επιτυχία, καθώς το Προολυμπιακό Τουρνουά, για μια Εθνική σαν τη δική μας, για παίκτες όπως εσείς, δεν είναι ο τερματικός σταθμός, αλλά ένας σταθμός μετεπιβίβασης.

Το Παρίσι μάς περιμένει κι εκεί θα ολοκληρώσουμε τον θρίαμβο, στοχεύοντας όσο ψηλότερα γίνεται. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η νέα πρόκληση και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε και σε αυτή».