Ο Καλαϊτζάκης «χτύπησε» στο στέρνο το τρόπαιο της Euroleague - Πως αποκαλύφθηκε το νέο του τατουάζ (pics)

Ο Καλαϊτζάκης «χτύπησε» στο στέρνο το τρόπαιο της Euroleague - Πως αποκαλύφθηκε το νέο του τατουάζ (pics)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:51 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 24.07.2024

Η FIBA, στο πλαίσιο της παρουσίασης των ομάδων που θα παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρουσίασε την εθνική Ελλάδας και το βλέμμα των περισσότερων έπεσε πάνω στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού. Όχι στο πρόσωπό του, αλλά λίγο πιο κάτω, εκεί όπου έχει κάνει το νέο του τατουάζ...

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της Ευρώπης, με την κατάκτηση της έβδομης Euroleague στην ιστορία του συλλόγου, εμπλούτισε τα τρόπαια στο παλμαρέ, αλλά και τα τατουάζ στο κορμί του Παναγιώτης Καλαϊτζάκη.

Ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων» έχει κάνει ένα νέο σχέδιο και μάλιστα λίγο κάτω από τον λαιμό, στο ξεκίνημα του στήθους του. Tο νέο του τατουάζ, που απεικονίζει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έκανε την... εμφάνισή του και το αντιλήφθηκαν οι πολλοί, όταν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Εθνικής ομάδας, ο Καλαϊτζάκης τράβηξε τη φανέλα και ο φωτογράφος δεν άφησε την «αποκάλυψη» να πάει χαμένη.

Λίγο αργότερα, όταν η FIBA στο πλαίσιο της παρουσίασης των ομάδων που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έκανε μία ανάρτηση με τα πορτραίτα των μελών της εθνικής μας ομάδας, τότε το ασπρόμαυρο καρέ με τον παίκτη του Παναθηναϊκού τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Κυρίως λόγω της... μελανιάς του, που δεν πέρασε -σε καμία περίπτωση- απαρατήρητη.

Στο photostory της ανάρτησης είχαν ρόλο και οι δώδεκα διεθνής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αποφασισμένη έκφρασή του, το ίδιο και οι Νικ Καλάθης και Κώστας Παπανικολάου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης κοίταξε τον φακό κατάματα, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν αγριεμένος -έτοιμος να κατασπαράξει τη μπάλα. Ο Ντίνος Μήτογλου τη... στραγγάλιζε, ο Τόμας Ουόκαπ κοίταγε το υπερπέραν, ενώ οι δύο Βασίληδες, Τολιόπουλος και Χαραλαμπόπουλος, έκαναν... παρέα. Το ίδιο και ο Νίκος Χουγκάζ με τον Δημήτρη Μωραΐτη.