Η αμφιλεγόμενη δήλωση του Μονεμβασιώτη για τον Νίκο Γκάλη

Παναγιώτης Μονεμβασιώτης

i

©Intime

Η αμφιλεγόμενη δήλωση του Μονεμβασιώτη για τον Νίκο Γκάλη

Νίκος Καλαμπάκας 22:20 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 23.07.2024

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να ανακοινώσει ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανακάτεψε τον... Γκάλη και το μπάσκετ, με τον Διαμαντίδη και τον Γηραιό!

Όρεξη για μπασκετική συζήτηση είχε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, στην παρουσίαση του πλάνου του για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, είπε να το γυρίσει στο... μπάσκετ και έκανε μια αμφιλεγόμενη δήλωση, αφού μιλώντας για τον Γκάλη, τόνισε ότι δεν είναι Έλληνας, αλλά ήρθε από την Αμερική.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μονεμβασιώτης θέλοντας να αποθεώσει τη νέα του ομάδα. είπε ότι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της χώρας είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος προέρχεται από τα... σπλάχνα του Γηραιού:

«Αν σας κάνω την ερώτηση, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Έλληνας όλων των εποχών ξέρετε να μου απαντήσετε από πού είναι; Ποιος θα απαντήσει; Έλληνας έτσι… όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική. Ο Διαμαντίδης από τον Ηρακλή. Αυτός είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας».