Χωρίς τον Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Κάιλ Γκάι

Χωρίς τον Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Ηλίας Λαλιώτης 12:30 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν άφησε ξανά εκτός εξάδας ξένων τον Κάιλ Γκάι για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Betsson.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson στο κλειστό του -άδειου λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να δει την ομάδα του να δίνει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη (πέντε σερί επιτυχίες με Απόλλωνα, Άλμπα, Άρη, Ζαλγκίρις και Βίρτους), ώστε να παραμείνει πρώτη κι αήττητη στο πρωτάθλημα και να πάει με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στο ματς της Πέμπτης (23/11, 21:15) με τη Βαλένθια για τη EuroLeague.

Νέα προβλήματα ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει, με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι τραυματίες, ενώ όπως συνέβη στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, εκτός εξάδας ξένων θα μείνει ο Κάιλ Γκάι. Με τον ερχομό του Κέντρικ Ναν και την επιστροφή του Λούκα Βιλντόζα από τραυματισμό, ο Αμερικανός γκαρντ δεν βρίσκει χρόνο στο rotation του Τριφυλλιού τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Έτσι, η εξάδα των ξένων που θα έχει στη διάθεσή του ο Αταμάν θα είναι οι Ναν, Γκραντ, Βιλντόζα, Γκριγκόνις, Μπαλτσερόφσκι και Λεσόρ.