H Euroleague θυμήθηκε τα λόγια του Ομπράντοβιτς, έκανε σύγκριση με του Αταμάν και αναρωτήθηκε που θα φτάσει ο ΠΑΟ (vid)

Ομπράντοβιτς - Αταμάν

i

Sportal

H Euroleague θυμήθηκε τα λόγια του Ομπράντοβιτς, έκανε σύγκριση με του Αταμάν και αναρωτήθηκε που θα φτάσει ο ΠΑΟ (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 17:48 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Βίντεο με τους Ομπράντοβιτς και Αταμάν να τα λένε... έξω από τα δόντια πόσταρε η Euroleague για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Το 2009 η ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο. Θα το κάνει και φέτος;

Καμιά φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR σίγουρα θα επιθυμούσαν να συμβεί αυτό φέτος. Βλέπετε, η Euroleague έσκαψε τη μνήμη της και παρέθεσε μια συνέντευξη Τύπου του Ζοτς και μια του Αταμάν. Θα καταφέρει ο Τούρκος ότι ο Σέρβος το 2009;

Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο να ξυπνάει τους παίκτες του, όμως η Euroleague εντόπισε μεγάλες ομοιότητες στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Εργκίν Αταμάν.

Σε βίντεο που πόσταρε στα social media της, η διοργανώτρια Αρχή παρέθεσε μια συνέντευξη Τύπου του... έξαλλου Ομπράντοβιτς, όταν η ομάδα του είχε νικήσει την Πρόκομ σε αγώνα της κανονικής διάρκειας, χωρίς ωστόσο να κάνει καλή εμφάνιση. Εκείνη τη σεζόν το «τριφύλλι» τελικά κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και η λίγκα το αποδίδει στον κόουτς.

Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος με τον Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που οι παίκτες του Τούρκου κόουτς δεν είχαν καλή απόδοση.

Τέσσερις αγωνιστικές μετά οι πράσινοι έχουν μόνο νίκες στη διοργάνωση κι έτσι εύλογα η Euroleague αναρωτιέται αν η κατάληξη θα είναι η ίδια με το 2009.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε το βίντεο:

🔴Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και τη μεταγραφή Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό