Όλοι οι ανανεωμένοι χώροι του ΟΑΚΑ και τα νέα game events (pics)

Όλοι οι ανανεωμένοι χώροι του ΟΑΚΑ και τα νέα game events (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 18:43 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Τα βράδια στο ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν αναμένονται άκρως διασκεδαστικά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οχι μόνο λόγω της ομάδας που χτίζεται, αλλά και από τις αλλαγές που έχει κάνει η «πράσινη» ΚΑΕ.

Το ΟΑΚΑ άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου έδωσε μια πολύ καλή πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν.

Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στο αγωνιστικό κομμάτι και τις προσδοκίες που ούτως ή άλλως έχει δημιουργήσει ο Εργκίν Αταμάν με το ρόστερ του. Αλλά και στην πρόθεση της «πράσινης» ΚΑΕ να αλλάξει προς το καλύτερο την εμπειρία που θα ζουν οι φίλαθλοί του τις αγωνιστικές μέρες.

Αρχικά, με το πρώτο στάδιο της αναμόρφωσης του ΟΑΚΑ. Το πρώτο που προσέχει κανείς είναι χωρίς αμφιβολία το νέο εντυπωσιακό παρκέ, με τις καταπράσινες πινελιές να ξεχωρίζουν και να έχουν «κερδίσει» τον κόσμο. Οι πρώτες αλλαγές στα καθίσματα περιμετρικά του παρκέ και στον χώρο των επισήμων, η μετακίνηση των οργανωμένων στο πέταλο, αλλά και όλες οι εργασίες που έγιναν στους χώρους εισόδου στο γήπεδο και στις εξέδρες φέρνουν μια νέα αίσθηση φρεσκάδας. Η νέα μπουτίκ, το νέο VIP Lounge και ο καλλωπισμός στα αποδυτήρια είναι επίσης στο πλαίσιο των έως τώρα αλλαγών, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η εμπειρία του θεατή που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, όμως, εκτοξεύεται και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Γίνεται πολύ πιο διαδραστική, στα πρότυπα του NBA, με πολλά παιχνίδια της κάμερας με τους φιλάθλους στην εξέδρα (με τη piano cam και την kiss cam), κοντινά πλάνα που προβάλλονται στο , τραγούδια, χορό και παιχνίδια στις διακοπές του αγώνα. Τη μπασκετική τρίλιζα με τα ξεχωριστά δώρα στους διαγωνιζόμενους, αλλά και το σουτ από το κέντρο, τη στιγμή που ο Mr Green έχει ενθουσιάσει με την επιστροφή του, τη τρέλα του και τα δώρα που μοιράζει στην εξέδρα.