Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου: Με Τόμας, αλλά χωρίς Πονίτκα και Ουόλτερς οι «πράσινοι»

Ο Νέιτ Ουόλτερς

i

©intime

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου: Με Τόμας, αλλά χωρίς Πονίτκα και Ουόλτερς οι «πράσινοι»

Ηλίας Λαλιώτης 20:08 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει για ένα ακόμα παιχνίδι τους Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς, με τον Ματ Τόμας να βρίσκεται στη 12άδα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τη φετινή Euroleague δίνει ο Παναθηναϊκός απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Ο Χρήστος Σερέλης αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς δεν βρίσκονται στη 12άδα. Αμφότεροι απουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, προπονήθηκαν την Πέμπτη (6/4) σε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά ο Έλληνας κόουτς αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους. 

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, στη διάθεση των «πράσινων» βρίσκεται ο Ματ Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού η οποία συμπληρώνεται από τους Π. Καλαϊτζάκη, Λι, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Ουίλιαμς, Αγραβάνη, Γ. Καλαϊτζάκη, Μπέικον, Γκριγκόνις, Μαντζούκα και Γκουντάιτις.

Από την πλευρά της η Άλμπα Βερολίνου θα έχει κανονικά στη διάθεσή της τον Μάοντο Λο, αλλά όχι τους Ταμίρ Μπλατ, Μάρκους Έρικσον και Γκαμπριέλ Προτσίντα.