Ο περιζήτητος και χαμογελαστός Σλούκας στην κάμερα του Sportal κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Σλοβενία (vids+pics)
i

© Vaggelis Stolis

Ο περιζήτητος και χαμογελαστός Σλούκας στην κάμερα του Sportal κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Σλοβενία (vids+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 16:14 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 14.08.2024

Το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα γίνει στη Σλοβενία και το Sportal συνάντησε τους «πράσινους» στο αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο - Ο Κώστας Σλούκας έβγαζε φωτογραφίες με φιλάθλους και ο Μήτογλου ήταν εκεί με το ραγισμένο του δάκτυλο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ, αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός μεταφέρει τη δράση του στην Σλοβενία. Εκεί ταξίδεψε η αποστολή της ομάδας, με τις απουσίες των διεθνών φυσικά και ο κόουτς Εργκίν Αταμάν σκοπεύει άμεσα να ανεβάσει τον ρυθμό και να αρχίσει να εντάσσει στο πρόγραμμα ολόκληρη την αγωνιστική φιλοσοφία του. 

Οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο επίκεντρο. Κόσμος ζητούσε αυτόγραφο και οι περισσότεροι ήθελαν μία selfie μαζί του. Ο 33χρονος γκαρντ χαμογελαστός και ευδιάθετος έκανε το χατίρι σε όλους. 

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν επίσης εκεί, με μπανταρισμένο το δάκτυλο που χτύπησε λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Έλληνας φόργουορντ ναι μεν δεν μπόρεσε να βοηθήσει την εθνική ομάδα στις υποχρεώσεις της, αλλά σύντομα θα είναι 100% έτοιμος για λογαριασμό του Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, την αποστολή του Παναθηναϊκού συνόδευσε και η σύζυγος του Εργκίν Αταμάν, κάτι που συνηθίζει από την εποχή που ήταν προπονητής στην Αναντολού Εφές.

Το Sportal συνάντησε την αποστολή του τριφυλλιού λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να αναχωρήσει και μοιράζεται μαζί σας τα στιγμιότυπα αυτής της συνάντησης...