Κλείνει το μεγάλο deal: Ανταλλάσσουν συμβόλαια Παναθηναϊκός-Ερνανγκόμεθ

Κλείνει το μεγάλο deal: Ανταλλάσσουν συμβόλαια Παναθηναϊκός-Ερνανγκόμεθ

Ηλίας Λαλιώτης 20:46 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Η μεγάλη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού ολοκληρώνεται, για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

H βόμβα του Παναθηναϊκού με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται προ των πυλών! Ο Ισπανός φόργουορντ ετοιμάζεται να μετακομίσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για χάρη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και να ξεσηκώσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» με την παρουσία του.

Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση 4, με την ομάδα του Αταμάν να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να καταφέρει να πείσει τον σπουδαίο Ισπανό άσο να μετακομίσει στην Αθήνα για να γίνει μία από τις ηγετικές φιγούρες της προσπάθειας της νέας σεζόν.

Οι δύο πλευρές όχι απλώς προχώρησαν τις επαφές τους, έχοντας καταφέρει να φτάσουν σε συμφωνία, αλλά πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Για την ακρίβεια, Παναθηναϊκός και Ερνανγκόμεθ ανταλλάσσουν συμβόλαια, ώστε το deal να ολοκληρωθεί και το «τριφύλλι» να κάνει δικό του τον Ισπανό φόργουορντ, που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας της Ισπανίας τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο Ερνανγκόμεθ έχει καταγράψει μια εξαιρετική πορεία στα παρκέ του ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί για 7 σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, των Μπόστον Σέλτικς, αλλά και των Τορόντο Ράπτορς.

Το μεγάλο deal αναμένεται να κλείσει άμεσα, με τον Εργνανγκόμεθ να γίνεται κάτοικος ΟΑΚΑ, σε μια από τις πιο σημαντικές και ηχηρές μεταγραφές στην Euroleague το φετινό καλοκαίρι.