Απρόοπτο με Αταμάν στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην Τουρκία - Γαστρεντερίτιδα ο Γκραντ, έφυγε ο Κώττας για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ

Εργκίν Αταμάν

Απρόοπτο με Αταμάν στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην Τουρκία - Γαστρεντερίτιδα ο Γκραντ, έφυγε ο Κώττας για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ

Ηλίας Λαλιώτης 20:24 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία και επέστρεψε στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους.

Απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στη Κράνισκα Γκόρα. Ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τη Δευτέρα (4/9) από ενοχλήσεις στο στομάχι, αποχώρησε από τη Σλοβενία για να επιστρέψει στην Τουρκία για σημαντικό προσωπικό ζήτημα.

Από τη στιγμή που οι Πράσινοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Παρασκευή (8/9), η προετοιμασία θα συνεχιστεί υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη και των υπόλοιπων συνεργατών του.

Παράλληλα, η απογευματινή προπόνηση έγινε χωρίς τον Τζέριαν Γκραντ, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Θωμάς Κώττας (είχε πάει στη Σλοβενία για να βοηθήσει στις προπονήσεις) αναχώρησε για την Αθήνα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού περιελάμβανε και παιχνίδι 5 εναντίον 5, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο που ανέβασε στα social media η ΚΑΕ.

Η προετοιμασία για το Τριφύλλι θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το δεύτερο -και τελευταίο- φιλικό επί σλοβενικού εδάφους, με την Τσεντεβίτα στη Λιουμπλιάνα (18:30).