Αυτό είπε ο Αταμάν στον Σλούκα όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο

Σλούκας και Αταμάν μαζί στο «Ελ.Βενιζέλος»

Αυτό είπε ο Αταμάν στον Σλούκα όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο

Sportal newsroom 09:32 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Σλούκα όταν περίμεναν μαζί τις αποσκευές τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Ιούλιο.

Πριν ακόμα ο Παναθηναϊκός πραγματοποιήσει ίσως την έκπληξη του καλοκαιριού, ο Εργκίν Αταμάν είχε θεαθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον Κώστα Σλούκα, με τον Τούρκο προπονητή να αποκαλύπτει πλέον τι είχε ειπωθεί σε εκείνα τα λεπτά που συνομίλησαν.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε ο 57χρόνος στη Νova είπε συγκεκριμένα: «Επέστρεφε από διακοπές στη Σαρδηνία και μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Όλοι οι φίλοι μου που ασχολούνται με το τουρκικό μπάσκετ μου είπαν ότι είναι αδύνατο να φέρω τον Σλούκα στον ΠΑΟ. Σίγουρα δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό.

Αλλά ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίστευε σε αυτό, το πίστευα και εγώ. Του είπα γιατί όχι; Σέβομαι απόλυτα το να μείνεις στον Ολυμπιακό, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά και θέλεις να φύγεις, γιατί να πας σε όλους τους άλλους συλλόγους στην Τουρκία ή την Ισπανία; Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό».

Και τώρα... Euroleague: Hρθε η ώρα για την πρεμιέρα των κορυφαίων συλλόγων της κορυφαίας διοργάνωσης
EUROLEAGUE

08:43 - 05.10.2023

Και τώρα... Euroleague: Hρθε η ώρα για την πρεμιέρα των κορυφαίων συλλόγων της κορυφαίας διοργάνωσης

Αυτό το διήμερο, σήμερα Πέμπτη (5/10) και αύριο Παρασκευή (6/10), το επίκεντρο είναι η EuroLeague που ανοίγει τις πύλες της και οι top ομάδες της Hπείρου ξεκινούν την περιπέτειά τους. Μία μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τα «εγκαίνια» γίνονται στο Βελιγράδι, ενώ αμέσως μετά η Βαρκελώνη, το Μόναχο και η Μπολόνια στρώνουν τα κόκκινα χαλιά για να μπιστίξει η πορτοκαλί μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου εκκινώντας έτσι τη νέα χρονιά με ένα από τα πιο, αν όχι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της σεζόν.