Με τη «συνταγή» της επιτυχίας ο Παναθηναϊκός - Η 12άδα κόντρα στη Βαλένθια

Εργκίν Αταμάν

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Με τη «συνταγή» της επιτυχίας ο Παναθηναϊκός - Η 12άδα κόντρα στη Βαλένθια

Ηλίας Λαλιώτης 20:29 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια για την 10η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να μην αλλάζει τακτική, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Το σερί νικών που έχει «χτίσει» το τελευταίο διάστημα στην EuroLeague θέλει να συνεχίσει απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΟΑΚΑ, καθώς φιλοξενεί τη Βαλένθια (23/11, 21:15) για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει νέα προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες το τελευταίο διάστημα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Τριφύλλι, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Έτσι, ο Κάιλ Γκάι επιστρέφει στη 12άδα στη θέση του Δημήτρη Μωραΐτη, μιας και στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ήταν αναγκαστικά εκτός της 6άδας των ξένων. Από την πλευρά της η Βαλένθια δεν υπολογίζει στον Στέφαν Γιόβιτς και τον Μάρτιν Χέρμανσον.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Βαλένθια (Άλεξ Μουμπρού): Χάρπερ, Κλαβέρ, Πουέρτο, Ρέιβερς, Πραντίγια, Λόπεζ - Αροστέγκι, Τζόουνς, Ίνγκλις, Ρόμπερτσον, Τουρέ, Ντέιβις, Οτζελέγιε.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!