Διπλή πρόπονηση στην Κράνισκα Γκόρα για τον Παναθηναϊκό - Ατομικό ο Μήτογλου (vid+pics)

Διπλή πρόπονηση στην Κράνισκα Γκόρα για τον Παναθηναϊκό - Ατομικό ο Μήτογλου (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 21:21 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του επί σλοβενικού εδάφους με διπλό πρόγραμμα - Έμφαση στη φυσική κατάσταση το πρωί, προπόνηση με μπάλα το απόγευμα

Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα περιλάμβανε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η πρώτη μέρα προετοιμασίας στη Σλοβενία

Το πρωί οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν προπόνηση με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Kranjska Gora και στη συνέχεια σουτ στο κλειστό. 

Το απόγευμα η προπόνηση περιλάμβανε βάρη στο γυμναστήριο του κλειστού και μπάσκετ, με τον Εργκίν Αταμάν να ξεκινά να μεταδίδει τη φιλοσοφία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού. 

Ο Ντίνος Μητογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς καθόλου επαφή με μπάλα καθώς ταλαιπωρείται από κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού.

Το Κράνισκα Γκόρα βρίσκεται στα σύνορα με την Αυστρία, στις Ιουλικές Άλπεις της βορειοδυτικής Σλοβενίας, οι οποίες προσφέρουν ένα εξαιρετικό ορεινό τοπίο, έναν διάσημο χειμερινό προορισμό με εξαιρετικές επιλογές για σκι. 

Η περιοχή διαθέτει επίσης μια πληθώρα προσβάσιμων και αξιόλογων υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρονται καθ ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως πεζοπορία, οδική και ορεινή ποδηλασία, γκολφ, canyoning, αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ράφτινγκ λευκού νερού και αλιεία μύγας παγκόσμιας κλάσης, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για τους λάτρεις της υπαίθρου. Το αθλητικό κέντρο είναι χωμένο μέσα στο πράσινο, με πισίνες εσωτερικές εξωτερικές, γυμναστήριο και γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Ο Αταμάν ψάχνει, πλέον, το μόνο που λείπει από τον Παναθηναϊκό

Ο Αταμάν ψάχνει, πλέον, το μόνο που λείπει από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μια ομάδα που αποτελείται από σπουδαίες μονάδες, αλλά ο Εργκίν Αταμάν ξέρει καλά πως δεν έχει ακόμα το πιο σημαντικό στοιχείο για να πετύχει στην EuroLeague.

Στις 4/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την KK Krka Novo mesto σε φιλική αναμέτρηση και στις 7/9 θα παίξουν απέναντι στην Cedevita Olimpija στη Λιουμπλιάνα.