Δύσκολη αποστολή στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό
i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Δύσκολη αποστολή στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:20 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 20.08.2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπασκόνια (3/2, 21:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μπασκόνια και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν απόψε (3/2,21:30, NovasportsPrime) στο «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Είναι το δεύτερο ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» της διοργάνωσης. 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στη Μαδρίτη με 83-68 από τη Ρεάλ. Την ήττα γνώρισε και η Μπασκόνια από την ουραγό Αρμάνι Μιλάνο με 89-83 στην Ιταλία. Το «τριφύλλι» με ρεκόρ 8-14 βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Βάσκοι με ρεκόρ 12-10 στην έκτη θέση. 

Κάτι πάει... λάθος: Ο Ράντονιτς έχει 18 παίκτες στο ρόστερ, όσους υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς στο δικό του!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:55 - 02.02.2023

Κάτι πάει... λάθος: Ο Ράντονιτς έχει 18 παίκτες στο ρόστερ, όσους υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς στο δικό του!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει μετά και την απόκτηση των Τόμας και Αγραβάνη 18 παίκτες στο ρόστερ του. Περίπου τον ίδιο αριθμό παικτών υπολογίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στη Βιτόρια καθώς η Μπασκόνια στην έδρα της είναι «ανίκητη». Η ομάδα του Χουάν Πεναρόγια Ροδρίγεθ μετρά εννιά νίκες σε 11 ματς στο «σπίτι» της. 

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ματέους Πονίτκα, Λευτέρη Μαντζούκα και Λευτέρη Μποχωρίδη.  Εκτός φυσικά είναι και ο Ματ Τόμας, που σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα, όπως και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Απών και ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος επέστρεψε στην χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού στο Περιστέρι bwin

Aπό την άλλη o Χουάν Πεναρόγια Ροδρίγεθ, δεν υπολογίζει τον Πιέρια Χένρι, που παραμένει εκτός ομάδας λόγω του θέματος με το τεστ ντόπινγκ.