Παναθηναϊκός: Εκτός με την Αρμάνι Μιλάνο και οι Αγραβάνης και Γ. Καλαϊτζάκης, παίζει ο Μαντζούκας
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Εκτός με την Αρμάνι Μιλάνο και οι Αγραβάνης και Γ. Καλαϊτζάκης, παίζει ο Μαντζούκας

Sportal newsroom 14:48 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Το απουσιολόγιο του Χρήστου Σερέλη για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκου μεγάλωσε καθώς μετά από τους Γκουντάιτις, Π. Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη και Σαμοντούροφ εκτός για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο μένουν και οι Αγραβάνης και Γ. Καλαϊτζάκης.

Ο Παναθηναϊκός, αφού επέλεξε τον αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς, ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Παρασκευής (24/2) στο Μιλάνο απέναντι στην ομάδα του Αρμάνι για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Σε αυτό το ματς θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της ομάδας ο Χρήστος Σερέλης και η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. 

Πέραν από την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο 49χρονος Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ εκτός με πρόβλημα στη μέση είναι και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ο Λευτέρης Μαντζούκας υπολογίζεται κανονικά, αφού ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του, αλλά οι Δημήτρης Αγραβάνης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τέθηκαν και αυτοί εκτός δράσης. Ο πρώτος με πρόβλημα στους κοιλιακούς και ο δεύτερος στη μέση. Έτσι η ολιγομελής αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους εξής δέκα: Πάρις Λι, Νέιτ Ουολτερς, Μάριους Γκριγκόνις, Ματ Τόμας, Ντουέιν Μπέικον, Ματέους Πονίτκα, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντέρικ Ουίλιαμς, Λευτέρης Μαντζούκας και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Tags: