Παναθηναϊκός εναντίον Περιστερίου πράξη... πρώτη στα ημιτελικά

Λι - Ραντάνοφ

Παναθηναϊκός εναντίον Περιστερίου πράξη... πρώτη στα ημιτελικά

Sportal newsroom 08:59 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι bwin στο κλειστό του ΟΑΚΑ (15:45), στο Game 1 της σειράς των ημιτελικών της Basket League.

Σε ρυθμούς ημιτελικών κινούνται Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin, που τίθενται αντιμέτωποι στο Game 1 της σειράς, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με φόντο το ποιος θα πάρει προβάδισμα στο ξεκίνημα των αναμετρήσεών τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το καλό πρόσωπο που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια, την ίδια στιγμή που η ομάδα των δυτικών προαστίων φιλοδοξεί να κάνει «ζημιά» στους «πράσινους» και να παλέψει για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, με τον Έλληνα προπονητή να βλέπει τους Λι, Αγραβάνη και Παπαγιάννη να προπονούνται κανονικά στο τελευταίο κομμάτι προετοιμασίας και να τίθενται στην διάθεσή του για το Game 1 κόντρα στο Περιστέρι.

Στην αντίπερα όχθη οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, έχοντας ένα «γεμάτο» 10ήμερο προετοιμασίας στα πόδια τους, με τον Βασίλη Σπανούλη και τους συνεργάτες του να δουλεύουν στον τομέα της ψυχολογίας. Ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ο Σιλβέν Φρανσίσκο, μιλώντας για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ στάθηκε στο πνευματικό κομμάτι.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα της EuroLeague που έχει ποιότητα. Εμείς από την μεριά μας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, όπως είχαμε μείνει στο παιχνίδι που παίξαμε στο γήπεδο μας.

Φρανσίσκο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του κόουτς»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:36 - 14.05.2023

Φρανσίσκο: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του κόουτς»

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Basket League και Σιλβέιν Φρανσίσκο μίλησε για το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη σειρά των αγώνων και σε όλο το παιχνίδι από πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η άμυνα, ο ρυθμός και τα ριμπάουντ είναι στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Το «τριφύλλι» έρχεται από άνετη πρόκριση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο... σκούπισε με 2-0 στον πρώτο γύρο της post season, την ίδια ώρα που η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ με 2-0, με τη δεύτερη νίκη μάλιστα να έρχεται στην παράταση στο κλειστό των Λιοσίων.