Ενθουσιασμένος με το «Μέχρι Τέλους» ο Αταμάν - «Ελπίζω να το απολαμβάνουν και οι οπαδοί μας» (vid)

Ενθουσιασμένος με το «Μέχρι Τέλους» ο Αταμάν - «Ελπίζω να το απολαμβάνουν και οι οπαδοί μας» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 20:54 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.08.2024

Ορεξάτος ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Καρδίτσα, αναφέρθηκε στο τραγούδι του Νίνο που έπαιζε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το χρέος του απέναντι στην Καρδίτσα και το 9 στα 9 στη φετινή Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Την ώρα που ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακουγόταν το τραγούδι του Νίνο, «Μέχρι Τέλους», το οποίο ο γνωστός καλλιτέχνης δημιούργησε μετά από επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως είναι γνωστό και «παίζει» μετά το τέλος των εντός έδρας αγώνων.

«Πριν από όλα θέλω να πω για το τραγούδι, μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ωραίο. Ελπίζω και οι οπαδοί της ομάδας να το απολαμβάνουν» ανέφερε σχετικά ο Εργκίν Αταμάν.

player.glomex.com

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε το παιχνίδι με την Καρδίτσα, αλλά και αυτό που ακολουθεί στην EuroLeague με την Αναντολού Εφές

«Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Ξεκουράσαμε τους βασικούς που παίρνουν πολλά λεπτά στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να πάρουν ανάσες. Τώρα έχουμε την Ευρωλίγκα που παίζουμε στην Εφές και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Πέρασα πολύ όμορφες σεζόν, έχω πολλούς φίλους αλλά πάμε για να κερδίσουμε», ανέφερε.