Τρομερή είσοδος Αταμάν με υψωμένες γροθιές - «Εδώ είναι ΟΑΚΑ, εδώ είναι το σπίτι μας»

Τρομερή είσοδος Αταμάν με υψωμένες γροθιές - «Εδώ είναι ΟΑΚΑ, εδώ είναι το σπίτι μας»

Ηλίας Λαλιώτης 19:56 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε εντυπωσιακή πρώτη είσοδο στο νέο ΟΑΚΑ, αλλά ο Εργκίν Αταμάν έκλεψε τις εντυπώσεις με υψωμένες γροθιές μέσα σε αποθέωση.

Ο νέος και ανανεωμένος Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο του! Στο τουρνουά-θεσμός «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι «πράσινοι» έκαναν εντυπωσιακή είσοδο, μέσα από τα ειδικά εφέ με καπνούς που έχει φέρει η ΚΑΕ -ανάμεσα σε πολλές ακόμα αλλαγές. Από τα μεγάφωνα ακουγόταν «Εδώ είναι το ΟΑΚΑ! Εδώ είναι το σπίτι μας!»

Ακόμα πιο εντυπωσιακή, όμως, ήταν η είσοδος του Εργκίν Αταμάν λίγα λεπτά αργότερα. Ο Τούρκος προπονητής αποθεώθηκε από το κοινό μόλις πάτησε το παρκέ βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και ύψωσε τις γροθιές του ψηλά, προκαλώντας πανζουρλισμό στο ΟΑΚΑ.

Νωρίτερα, ο κόσμος είχε υποδεχθεί και πάλι πίσω στον Παναθηναϊκό, τον Mr Green, τη μασκότ που τόσο είχε αγαπηθεί και απουσίαζε τον περασμένο χρόνο, με τον Green Kong να τον αντικαθιστά.

Φυσικά η μέρα είναι για να τιμηθεί η μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι παίκτες του Τριφυλλιού μετά την είσοδό τους και λίγο πριν ξεκινήσουν το ζέσταμά τους, βρέθηκαν στις θέσεις των επισήμων και άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού.