Γεύμα καλωσορίσματος και ομιλία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ομάδα - «Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γιατί είναι οικογένεια»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

i

©intime

Γεύμα καλωσορίσματος και ομιλία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ομάδα - «Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γιατί είναι οικογένεια»

Ηλίας Λαλιώτης 17:05 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε γεύμα σε όλο τον οργανισμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και απηύθυνε ομιλία προς τους παίκτες και όλη την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα, έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της ανάμεσα στις κορυφαίες της EuroLeague. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επένδυσε πολλά χρήματα για να φτάσει τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και πάλι σε αυτό το επίπεδο και θέλησε το μεσημέρι της Τετάρτης να καλωσορίσει το νέο τιμ, τους παίκτες, αλλά και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την ΚΑΕ.

Έτσι, τους παρέθεσε γεύμα και τους έκανε και μια ομιλία την οποία δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσω των social media. 

«Θέλω να σας καλωσορίσω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, εσάς και τις οικογένειές σας. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τις μεγάλες νίκες και επιτυχίες που είχαμε στο παρελθόν. Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημά της.

Σλούκας: «Εύκολη απόφαση η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Υπέροχος ο Αταμάν»

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Σλούκας κάθε μέρα που περνάει εκδηλώνει όλο και περισσότερο τον ενθουσιασμό για τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του. Ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ τη δεδομένη χρονική στιγμή νιώθει πολύ άνετα στο νέο του περιβάλλον και το απέδειξε και με τις δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του Sport Klub στη Σερβία.

«Ελπίζω ότι η νέα φανέλα θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα. Γενικά είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος άνθρωπος και ανυπομονώ να δω τι μας φέρνει η νέα σεζόν», είπε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Ραντιβόγιεβιτς.

Όσο για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει στον Παναθηναϊκό απάντησε: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Ο Κώστας Σλούκας θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην πρεμιέρα της EuroLeague, καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκαρντ ρωτήθηκε για το ποιες θα είναι οι προσδοκίες του για εκείνο το ματς, αλλά και για τη σεζόν γενικότερα και απάντησε:

«Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα παλέψουμε σε όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι απέναντί ​​μας. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς μέχρι το τέλος», είπε ο Σλούκας.

Τέλος για τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι και τον Εργκίν Αταμάν, ο 33χρονος γκαρντ ανέφερε:

«Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος - όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».