Η αιτία πίσω από την τεχνική ποινή του Αταμάν κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Εργκίν Αταμάν

Η αιτία πίσω από την τεχνική ποινή του Αταμάν κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια

Ηλίας Λαλιώτης 00:15 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε την δική του παρέμβαση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βίρτους Μπολόνια, με τον Τούρκο προπονητή να παίρνει τεχνική ποινή για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει στη φετινή Euroleague. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την διαβολοβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 90-76, φτάνοντας στο 5-4, με το πέρας 9 αγωνιστικών. Σε ένα παιχνίδι που η συνεισφορά του Εργκίν Αταμάν ήταν καθοριστική, καθώς έβαλε το δικό του λιθαράκι στη νίκη της ομάδας του.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, ο Τούρκος προπονητής δέχτηκε τεχνική ποινή στα μέσα της τρίτης περιόδου, σε ένα σημείο που η Βίρτους Μπολόνια προσπάθησε να βγει στον αιφνιδιασμό.

Ο Αταμάν για την ακρίβεια σταμάτησε αιφνιδιασμό των Ιταλών, που ήταν σίγουροι 2 πόντοι στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αποσυντόνισε τους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα να βοηθήσει το «τριφύλλι» να βρει σκορ στη συνέχεια.

Ο Αταμάν άλλωστε είναι μετρ στον τομέα της ψυχολογίας και αυτό φάνηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Τούρκο κόουτς να ζει έντονα την αναμέτρηση και να αλλάζει τον ρου της αναμέτρησης με την παρουσία του.