Τον Δεκέμβριο με κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τη Basket League

Εργκίν Αταμάν

Τον Δεκέμβριο με κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τη Basket League

Ηλίας Λαλιώτης 14:32 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός κουβαλά τιμωρία 4 αγωνιστικών από τους περσινού τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό - Ποια παιχνίδια θα παίξει χωρίς κόσμο

Ο Παναθηναϊκός έμαθε το πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024 στη Basket League, ωστόσο μέχρι τον Δεκέμβριο οι φίλαθλοί του θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθούν από κοντά στο ΟΑΚΑ μόνο στα παιχνίδια της EuroLeague.

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 12.09.2023

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματός του στα γραφεία του και το πρόγραμμα της νέας λίγκας έκρυβε ντέρμπι αιωνίων νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική!

Κι αυτό γιατί οι Πράσινοι κουβαλούν μια πολύ βαριά τιμωρία από τους τελικούς της περσινής χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αρχικά είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για το Game 2 της σειράς, όταν και ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ εν συνεχεία δέχθηκαν ποινή τριών ακόμα αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 4ο τελικό και την διακοπή της αναμέτρησης. 

Συνολικά, δηλαδή, έχουν να εκτίσουν τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στις αναμετρήσεις με Μαρούσι (1η αγωνιστική), Λαύριο (3η αγωνιστική), Απόλλωνα Πάτρας (5η αγωνιστική) και AEK (7η αγωνιστική).

Το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τη Basket League με κόσμο, θα το δώσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν την 9η αγωνιστική (αρχές Δεκεμβρίου) με αντίπαλο την Καρδίτσα.