Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό και για τον Λούκα Βιλντόζα

Λούκα Βιλντόζα

i

Argentina Básquet / Twitter

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό και για τον Λούκα Βιλντόζα

Ηλίας Λαλιώτης 19:09 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 20.08.2023

Η ενόχληση του Λούκα Βιλντόζα στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Χιλή δεν προκαλεί ανησυχία - Η ενημέρωση της ομοσπονδίας μετά τις εξετάσεις

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο κόσμος του αναστατώθηκαν τις τελευταίες ώρες, καθώς δύο από τους παίκτες που συμμετέχουν με τις εθνικές τους στα προ-προολυμπιακά τουρνουά είχαν τραυματισμούς.

Πιο πρόσφατος αυτός του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος είχε πολύ άσχημο πέσιμο στο παρκέ και τρόμαξε τους πάντες με τον τρόπο που σφάδαζε από τους πόνους. Ωστόσο τα νέα είναι καθησυχαστικά και το πρόβλημα δεν μοιάζει σε πρώτη φάση να είναι σοβαρό.

Τα ξημερώματα ανησυχία είχε προκαλέσει το πρόβλημα του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος αποχώρησε μετά από μόλις 2 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Πολωνία, με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας, με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας να είναι καθησυχαστική και να τονίζει πως ο τραυματισμός του «εξελίσσεται ευνοϊκά».

Η Αργεντινή νίκησε τη Χιλή παρά τον τραυματισμό του Βιλντόζα και παίζει τελικό με τις Μπαχάμες (vid)
REST OF THE WORLD

09:38 - 20.08.2023

Η Αργεντινή νίκησε τη Χιλή παρά τον τραυματισμό του Βιλντόζα και παίζει τελικό με τις Μπαχάμες (vid)

Με πρωταγωνιστές τους Γκάμπριελ Ντεκ και Φακούντο Καμπάτσο, η Αργεντινή που είδε τον Λούκα Βιλντόζα του Παναθηναϊκού να τραυματίζεται στο ξεκίνημα του αγώνα, επικράτησε της Χιλής (87-79) και θα παίξει με τις Μπαχάμες των ΝΒΑers Χιλντ, Έιτον και Έρικ Γκόρντον στον τελικό του προ-προολυμπιακού τουρνουά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Αργεντινής: «Ο παίκτης παρουσιάζει μυοπεριτονιακή συλλογή στο επίπεδο του μεγαλύτερου προσαγωγού μυός και εξελίσσεται ευνοϊκά σύμφωνα με τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη για αυτόν τον τύπο κλινικής εικόνας».

Στην ενημέρωση δεν γίνεται ξεκάθαρο αν ο Βιλντόζα θα αγωνιστεί στον τελικό του Προ-προολυμπιακού τουρνουά απέναντι στις Μπαχάμες (21/8), με τη συμμετοχή του ωστόσο να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.