Πυροδότησε το «μπαμ» με Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός (vids)

Πυροδότησε το «μπαμ» με Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 13:36 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

O Παναθηναϊκός κυνήγησε τη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν και λίγες ώρες μετά τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και θα φορέσει την πράσινη φανέλα!

Ο Εργκίν Αταμάν είχε εξηγήσει εδώ και μέρες πως ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση (κατ' αρχάς) ενός γκαρντ. Και ο στόχος ήταν ο Κέντρικ Ναν, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sportal λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 23ης Οκτωβρίου

Τελικά ο Αμερικανός γκαρντ δεν έμεινε μόνο ως θεωρητικός στόχος, αλλά λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ήρθε η οριστική συμφωνία και ακολούθως η ανακοίνωση της ομάδας. Αρχικά δια στόματος του μεγαλομέτοχου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω κοινωνικών δικτύων και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. 

Ο 28χρονος Αμερικανός combo γκαρντ, ο οποίος αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία, κυρίως γιατί ο παίκτης επιθυμούσε να κυνηγήσει την παραμονή του στο ΝΒΑ. Τώρα όμως, εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός για να του αλλάξει άποψη και να τον πείσει να έρθει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη. 

Έχουν προηγηθεί τρεις χρόνια προϋπηρεσίας του στον «μαγικό πλανήτη», δύο εξαιρετικές σεζόν στο ξεκίνημά του με τους Μαϊάμι Χιτ (2019-20: 15,3 πόντοι, 2,7 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 2020-21: 14,6 πόντοι, 3,2 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ), αλλά και μία πτωτική πορεία στην καριέρα του με τους Λέικερς και τους Ουίζαρντς (2022-23). 

Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 193 παιχνίδια στο ΝΒΑ (τα 113 ως μέλος της πρώτης πεντάδας των ομάδων του) και στο σύνολο της καριέρας του έχει 12,1 πόντους με 36,2% στα τρίποντα, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ. Μέχρι πρόσφατα περίμενε μία προσφορά από τις ομάδες του ΝΒΑ, αλλά πλέον δεν ήθελε να ρισκάρει κι άλλο με την αναμονή. Γι' αυτό και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό!

Η αποκάλυψη του Γιαννακόπουλου

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα story στο Instagram και δεν είπε κουβέντα για το ντέρμπι που είχε προηγηθεί. Διότι, σκοπός της δημόσιας έκθεσής του ήταν η νέα μεταγραφή της ομάδας του. 

Τρομερός Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Θα παλεύουμε για τον αρχηγό μας, τον Σλούκα, μέχρι θανάτου!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:20 - 31.10.2023

Τρομερός Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal: «Θα παλεύουμε για τον αρχηγό μας, τον Σλούκα, μέχρι θανάτου!»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποκλίθηκε, με τον τρόπο του, στον Κώστα Σλούκα, μιλώντας στο Sportal.

«Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το Ναν, το ινδικό ψωμί», είπε για αρχή και κάποιοι μπερδεύτηκαν, αλλά οι περισσότεροι κατάλαβαν που το... πήγαινε. «Εμένα μου αρέσει ένα γλυκό το οποίο γίνεται από αυτό το ψωμί και είναι ινδικά pancakes φτιαγμένα από αυτό Ναν. Από σήμερα λοιπόν, ο αθλητής Κέντρικ Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας», κατέληξε με αυτόν τον περιπαικτικό τρόπο.