Ημέρα... Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ημέρα... Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 11:43 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.08.2024

Στους ρυθμούς του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κινείται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ισπανός φόργουορντ φτάνει στην Ελλάδα την Τρίτη (01/08) και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Το απόγευμα της Τρίτης (01/08) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί ένα από τα πιο ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα 2 χρόνια, ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ στην προσπάθεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν για επιστροφή στην κορυφή.

Ο Χουάντσο ήταν η βόμβα... μεγατόνων του φετινού καλοκαιριού για το «τριφύλλι», σε μια μεταγραφή που έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Αυτή ηταν και μια από τις αιτίες, άλλωστε, που ο Ερνανγκόμεθ θα βρεθεί στη χώρα μας, έστω και για λίγες ώρες, προκειμένου να πάρει «γεύση» από το νέο του σπίτι.

Έπειτα από επτά χρόνια στο ΝΒΑ και μια σταθερή πορεία στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, μπαίνει στη μηχανή του Παναθηναϊκού για να γίνει ένα από τα σημεία αναφοράς του.

Με την άφιξή του στη χώρα μας αναμένεται να βιώσει και τις πρώτες στιγμές... πράσινης λατρείας. Διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». το απόγευμα της Τρίτης. Ήδη, άλλωστε, η Θύρα 13 έστειλε το δικό της μήνυμα, καθώς ετοιμάζει υποδοχή στον χαρισματικό άσο.

Η πτήση του Ισπανού αναμένεται στις 19.40 στην Αθήνα, με τη σημαντική υποσημείωση πως θα βγει από το cargo και όχι από την καθιερωμένη έξοδο των αφίξεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τόσο λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στο αεροδρόμιο, όσο και λόγω της παρουσίας φιλάθλων στην υποδοχή του!