Παναθηναϊκός και ΑΚΤΩΡ μαζί - Κολοσσιαίο deal δύο «γιγάντων»
i

© Sportal

Παναθηναϊκός και ΑΚΤΩΡ μαζί - Κολοσσιαίο deal δύο «γιγάντων»

Ηλίας Λαλιώτης 13:05 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, για την ονοματοδοσία της ομάδας, σε μια σπουδαία συμφωνία που τον αλλάζει επίπεδο.

Και εγένετο... Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ!

Οι «πράσινοι» εδώ και μερικούς μήνες δουλεύουν πυρετωδώς με ένα και μόνο στόχο. Την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο επίπεδο που τον είχε συνηθίσει όλος ο μπασκετικός κόσμος. Δηλαδή στην κορυφή!

Όχι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, για το οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια τεράστια επένδυση, αλλά συνολικά ως σύλλογος.

Και σε αυτό το πλαίσιο το Τριφύλλι θέλει να συνεργάζεται με τους κορυφαίους. Και η εταιρεία ΑΚΤΩΡ είναι κορυφαία στον κατασκευαστικό τομέα.

Δύο «γίγαντες», ο καθένας στο χώρο του, ήρθαν σε συμφωνία και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σπουδαίο deal και για τις δύο πλευρές, το οποίο τους αλλάζει επίπεδο.

Ο ΑΚΤΩΡ εξαγοράστηκε και επίσημα στις αρχές του μήνα από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, εταιρεία των Δ. Μπάκου, Ι. Καϋμενάκη και Αλ. Εξάρχου, δημιουργώντας έναν «κολοσσό» στον τομέα των κατασκευών.

Για τον Παναθηναϊκό πρόκειται για μία «χρυσή» συμφωνία, καθώς διατήρησε το deal που είχε με τον ΟΠΑΠ, χωρίς να του δώσει αυτή τη φορά την ονοματοδοσία και προχωρήσε σε μια σπουδαία συνεργασία με τον ΑΚΤΩΡ, που θα συνοδεύει πλέον το όνομα της ομάδας.