Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε στον Παπαγιάννη «καλή συνέχεια στην καριέρα σου»

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© photo by Panagiotis Moschandreou / Getty Images / Idea Images

Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε στον Παπαγιάννη «καλή συνέχεια στην καριέρα σου»

Sportal newsroom 13:14 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 15.07.2023

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Παπαγιάννη λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε και οι «πράσινοι» του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση για να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πράσινα και το τριφύλλι στο στήθος, σε μία χρονιά που ξεκινάει με ανανεωμένα όνειρα για την ομάδα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης τελικά αρνήθηκε την προσφορά και επέλεξε αυτή της Φενέρμπαχτσε.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, που αγωνιστικά καθοδηγείται από τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη, απέκτησε τον διεθνή Έλληνα σέντερ, σε μία μεταγραφή που η εξέλιξή της και η τελική της κατάληξη εκνεύρισε κάπως τον Παναθηναϊκό και ειδικά τον ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, ενώ είχε εστιάσει το πρόβλημα στον ατζέντη του παίκτη και τον τρόπο που αυτός διαχειρίστηκε την κατάσταση. 

Η επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής πάντως, δεν άργησε να έρθει. Ο Παναθηναϊκός... κοιτάει αλλού για σέντερ που θα συνδυάσει τη δυναμική του με τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ αποκτήθηκε και ο σουτέρ-σκόρερ που χρειαζόταν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό γκαρντ Κάιλ Γκάι

Οπότε τα πράγματα επέστρεψαν στην ροή τους και ο Παναθηναϊκός λίγο μετά την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για τον Παπαγιάννη έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων τις ευχές του. 

Ο εντυπωσιακός Γιουρτσέβεν και οι υπόλοιποι ψηλοί που θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό (vids)
EUROLEAGUE

11:42 - 15.07.2023

Ο εντυπωσιακός Γιουρτσέβεν και οι υπόλοιποι ψηλοί που θα μπορούσαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό (vids)

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τον... πάταγο που έχει προκαλέσει με τις μεταγραφικές του κινήσεις η αντικατάσταση του Γιώργου Παπαγιάννη με τον Ομέρ Γιουρτσέβεν θα είναι μία εντυπωσιακή αναβάθμιση. Αν ο τέως παίκτης των Μαϊάμι Χιτ συνεχίσει στο ΝΒΑ, τότε από την Euroleague προκύπτουν κάποιες επιλογές: Τόνι Τζεκιρί, Τζος Νίμπο και Ισμαέλ Μπακό.

«Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, Γιώργο Παπαγιάννη», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας που συνόδευσαν τις λέξεις με μία αποχαιρετιστήρια φωτογραφία του τέως παίκτη τους.