Ο Σαμοντούροβ παίζει σε 48 ώρες και στο Παναθηναϊκός - Μαρούσι, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Πανερυθραϊκό

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

Ο Σαμοντούροβ παίζει σε 48 ώρες και στο Παναθηναϊκός - Μαρούσι, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Πανερυθραϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 19:43 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 09.10.2023

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται στη 12άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Basket League με το Μαρούσι, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες από το ντεμπούτο του με τον Πανερυθραϊκό στην Elite League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ το Μαρούσι για την πρεμιέρα της Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει ως γνωστόν τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου, ενώ εκτός εξάδας των ξένων έμεινε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για λόγους ξεκούρασης.

Έτσι στη 12άδα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Μαρούσι βρίσκεται ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, παρότι δεν έχουν περάσει καλά-καλά 48 ώρες από το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Elite League

Οι Πράσινοι κάνουν χρήση του διπλού δελτίου, που έχει δικαίωμα να βγάλει ένας νεαρός παίκτης εφόσον αγωνίζεται σε ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, ώστε να τον χρησιμοποιεί όποτε κρίνεται απαραίτητο. Αυτός ήταν και ένας λόγος, άλλωστε, που επέλεξαν την ομάδα των Βορείων Προαστίων για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σαμοντούροβ, μάλιστα, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο του ματς με τον Πανερυθραϊκό το περασμένο Σάββατο (7/10) κόντρα στον Μίλωνα, καθώς μέτρησε 12 πόντους με 4/5 τρίποντα και 3 ριμπάουντ σε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πριν από το τζάμπολ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης έκανε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος «τρέχει» για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15)