Μέσα ο Αγραβάνης για Ολυμπιακό

Προσπάθεια του Αγραβάνη κόντρα στον Φαλ

i

©Intime

Μέσα ο Αγραβάνης για Ολυμπιακό

Πάρης Τσελεπίδης • 16:43 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/3) για την 19η αγωνιστική της Basket League και ο Χρήστος Σερέλης θα μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Αγραβάνη!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Βιλερμπάν, πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Euroleague το 2023 και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ετοιμάζεται να φωνάξει παρών. 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) στις 15.45 και όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί της Παρασκευής (17/3), εκτός αγώνα θα είναι ο Ματέους Πονίτκα.

Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:08 - 17.03.2023

Χωρίς τον Πονίτκα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ματέους Πονίτκα αποχώρησε με διάστρεμμα από το ματς με τη Βιλερμπάν και ο κόουτς Χρήστος Σερέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς της Κυριακής (19/3) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ για την Euroleague όπου οι πράσινοι επικράτησαν και έτσι δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Χρήστος Σερέλης όμως δεν άκουσε μόνο κακά νέα! Ο Έλληνας κόουτς είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να θέτει εαυτόν στη διάθεση της ομάδας, αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τους πόνους στους κοιλιακούς προσαγωγούς και πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του κυρίως για λόγους πρεστίζ, αφού η κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια πλέον είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena την περασμένη Δευτέρα.

Στην προσπάθεια αυτή άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι μια γροθιά, αφού στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μετά την αντικατάσταση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Σερέλη και να αποδείξει ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν απλά μια κακή παρένθεση στο νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Όσο για τον Αγραβάνη θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις ημέρες κατέβαλε αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στη δράση. Και να που δείχνει έτοιμος εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.