Τέλος ο Παναθηναϊκός για τον Μιχάιλιουκ - Έκλεισε στους Σέλτικς!

Σβι Μιχάιλιουκ

i

© FIBA

Τέλος ο Παναθηναϊκός για τον Μιχάιλιουκ - Έκλεισε στους Σέλτικς!

Sportal newsroom 23:21 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 14.08.2024

Ο Σβι Μιχάιλιουκ περίμενε την πρόταση από ομάδα του NBA και αυτή τελικά ήρθε. Ο Ουκρανός γκαρντ-φόργουορντ συμφώνησε με τους Μπόστον Σέλτικς.

Είναι γνωστό πως ο Σβι Μιχάιλιουκ είναι το... κερασάκι που ήθελε να βάλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην «τούρτα» του Εργκίν Αταμάν. Ο Ουκρανος μπομπέρ βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εξαιρετική μεταγραφική δραστηριότητα του καλοκαιριού.

Οι δυσκολίες της υπόθεσης ήταν εμφανείς από την πρώτη στιγμή, μιας και ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ θεωρεί τον εαυτό του παίκτη ΝΒΑ και έκανε τα πάντα για να βρει ένα εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Παρότι ο Παναθηναϊκός έδωσε στον  όλα όσα ήθελε και ο ίδιος έδειξε να ικανοποιείται, ο 26χρονος άσος δεν είχε βγάλει από το μυαλό του το NBA. Ο Ουκρανός γκαρντ - φόργουορντ ήταν διατεθειμένος να δεχθεί και πρόταση για προσωρινό συμβόλαιο προκειμένου να μείνει στην Αμερική, θεωρώντας πως μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία αν του δοθεί.

Αυτή η πρόταση που περίμενε ο Μιχάιλιουκ τελικά ήρθε στο τέλος Αυγούστου. Κάπως έτσι ο 26χρονος γκαρντ - φόργουορντ, που ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στους Μπόστον Σέλτικς.