Σε φιλικό τουρνουά επιπέδου... Final Four o Παναθηναϊκός

Ο Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ

Σε φιλικό τουρνουά επιπέδου... Final Four o Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 16:21 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Σε ένα σημαντικό τουρνουά με δυνατές ομάδες της EuroLeague θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο, πριν από το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ για τη δημιουργία του ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Εργκίν Αταμάν. Ταυτόχρονα βέβαια προγραμματίζει τα πάντα για τη νέα σεζόν. 

Αναμεσά τους και οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν σε φιλικό τουρνουά που θα γίνει στη Ρόδο στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Προς την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Αγραβάνης
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:25 - 24.06.2023

Προς την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Αγραβάνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Παναθηναϊκός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Δημήτρη Αγραβάνη, μετά τις εισηγήσεις του Εργκίν Αταμάν και την επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ.

Εκεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να λάβει ένα πρώτο δείγμα γραφής από τη νέα ισχυρή ομάδα που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Εργκίν Αταμάν. Και μάλιστα κόντρα σε δυνατές ομάδες επιπέδου... Final Four της EuroLeague.

Συγκεκριμένα στη Ρόδο θα βρεθούν επίσης η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας. Προπονητών δηλαδή που έχουν περάσει από το Τριφύλλι!

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά το τέλος του Μουντομπάσκετ και πριν από το σπουδαίο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με όλα του τα αστέρια.