Με Χουγκάζ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού - Παίρνει ευκαιρία από τον Αταμάν

Με Χουγκάζ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού - Παίρνει ευκαιρία από τον Αταμάν

Ηλίας Λαλιώτης 09:53 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 14.08.2024

Ο Νίκος Χουγκάζ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά τον δανεισμό του στο Περιστέρι και θα διεκδικήσει από τον Εργκίν Αταμάν θέση στο rotation της ομάδας.

Το φινάλε της σεζόν 2022-23 σήμανε και την ολοκλήρωση του δανεισμού του Νίκου Χουγκάζ στο Περιστέρι bwin. 

Ο νεαρός φόργουορντ πέρασε το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αγωνιζόμενος συνολικά σε 10 ματς και έχοντας 4,9 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά 16 λεπτά συμμετοχής και σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς, 37% στα τρίποντα και 62% στις βολές.

Νίκος Χουγκάζ © Intime

Ο Παναθηναϊκός είχε επενδύσει πολλά πάνω στο ταλέντο του Χουγκάζ όταν τον απέκτησε από τον Ιωνικό και παρότι το Περιστέρι ήθελε να τον κρατήσει, θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να δείξει την αξία του και να αποτελέσει μέρος του rotation από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα δει τον 23χρονο φόργουορντ στην προετοιμασία (στο τέλος Αυγούστου) και κατόπιν τούτου θα αποφασιστεί πως θα αξιοποιηθεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως στην ίδια θέση υπάρχει ο Λευτέρης Μαντζούκας με αναβαθμισμένο ρόλο, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η τελική απόφαση για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος ελπίζει να δικαιωθεί από το CAS και να είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα.

Ο Εργκίν Αταμάν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο © Intime

Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει την κατάλληλη προεργασία για να γυρίσει και αυτός στο ΟΑΚΑ.